Concurs de afise pentru filmul “Tatăl Fantomă”

“Tatăl Fantomă” și Feeder.ro anunță un concurs de afișe de film.

Creează un poster reprezentativ pentru filmul “Tatăl Fantomă” și acesta poate fi ales ca să reprezinte pelicula în festivalul de film din Montevideo, Uruguay (aprilie 2012).

Autorul va fi menționat în toate materialele de promovare ale prezenței filmului în festival și va avea dreptul să își înscrie creația în concursurile naționale și internaționale de grafică publicitară. Posterul câștigător va fi produs de către GAV și afișat la Cinemateca din Montevideo, începând cu sfârșitul lunii martie.

Creația trebuie să fie bazată strict pe grafică originală (nu fotografie sau grafică împrumutată din alte surse), să aibă copy în limba engleză (dacă aveți o variantă genială în română o vom primi!) și trebuie să includă obligatoriu titlul filmului (THE PHANTOM FATHER), numele regizorului (Lucian Georgescu), distribuția (Marcel Iures, Mihaela Sîrbu), “based on a story by Barry Gifford” și casa de producție – GAV 2011.

Concursul este organizat de Feeder.ro în colaborare cu GAV, casa producătoare a filmului. Data limită pentru înscrieri este 16.03.2012, orice înscrieri după această dată nu vor fi luate în considerare.

Câștigătorul va fi ales de către un juriu format din Marius Roșu – (CD GAV), Bogdan Naumovici (23) și Igu (Feeder.ro) urmând să fie anunțat în data de 20.03.2012 pe Feeder.ro.

Asteptam creatiile pe mail la feeder@feeder.ro.

UPDATE: Mai jos primele 2 afise primite pe mail.

10 thoughts on “Concurs de afise pentru filmul “Tatăl Fantomă””

 1. concursul are un target foarte clar, oameni creativi,pasionati, originali si care strecoara ceva din esenta lor de geniu in aceasta creatie; cei care nu pot intelege, why bothering with comments???

 2. Pingback: Propunerile primite la concursul pentru afisul filmului Tatal Fantoma | Feeder

 3. numiti filmul asta mai bine – Tatal fantoma, cu un afis fantoma, care are un buget fantoma, si sa ne vedem de ale noastre, ca este evident ca e pierdere de vreme ce se intampla in legatura cu toata povestea asta fantoma
  ps – au bagat la inaintare si fantoma navemodelis….aaa, naumodernism, ptiu naumovici doar asa, sa ii mai dea o tenta de viata la tot aburul asta fantomatic.
  rusine dinu patriciu!

 4. Si alta treaba: acolo e mentionat ceva despre copy. Genial in limba romana, dar de ce natura trebuie sa fie? O impresie generala asupra filmului, citat din film, ‘vino la film pentru castig!’? Ramane la latitudinea designerului?

 5. “Creația trebuie să fie bazată strict pe grafică originală (nu fotografie sau grafică împrumutată din alte surse)”
  ude gasim aceasta grafica de baza?.. daca e vba doar de afis, nu trebuie la rezolutie mai mare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.