Energiea Pub (provoked by Grolsch) – un nou bar in Bucuresti

  • by
Energiea Pub (provoked by Grolsch) - un nou bar in Bucuresti

Energiea Pub (provoked by Grolsch) - un nou bar in BucurestiEnergiea Pub (provoked by Grolsch) - un nou bar in Bucuresti

Energiea provoked by Grolsch
Stabiliment de informare si experiment urban

Fosta tipografie Energiea (anii 1920) îşi (re)deschide porţile. Interiorul, deconstruit şi decorat de către arhitectul Cristian Corvin, rămâne fidel atât finisajelor, cât și funcționalității din epocă, în spaţiu regăsindu-se prese şi utilaje tipografice vintage.

Energiea este în egală măsură pub și hub urban, un loc unde vei putea testa o bucătărie contemporană sănătoasă, te vei putea întâlni la o bere cu prietenii, dar și cu cei mai activi artiști și performeri, fie ei DJ, artiști plastici, artizani, scriitori sau muzicieni. În cel mai pur spirit experimentalist Grolsch, Energiea provoacă și te invită la joacă, zi de zi și noapte de noapte de week-end.

Sambata – 3 Martie, deschidem meniul pentru toată lumea. http://www.facebook.com/events/290416594356802/

De la 15:00 te învățăm să prepari în jumătate de oră o pâine irlandeză şi poți deprinde arta sosurilor care nu cer nici foc, nici făină. Susţinut de Spic & Bob (www.spicsibob.ro) în colaborare cu Incubator 107. Inscrieri la contact@energiea.ro.

De la 17:00 avem un atelier de Printuri ca pe timpuri – o inițiere în lumea începuturilor advertorialului, în peniță și tuș. Fii alături de noi şi inspiră-te pentru a realiza propriul print sau anunţ de ziar!

Pe la orele 20:00 creativitatea iese la iveală, decorurile se schimbă pentru a face loc unui spectacol de improvizaţie, alături de cei de la Teatru Forum.

Te aşteaptă o mulţime de alte surprize, printre care şi o sesiune foto inedită. Vino să descoperi cum arată imaginea ta formată numai din litere şi mai apoi participă la o sesiune de artă grafică, lucrări autentice de typography art ce prind viaţă prin condeiul graficianului Daniel Rădulescu.

Noaptea avem Moonlight Breakfast – în concert, revelația retroelectro din România anului 2011, cu proiecții marca Les Ateliers Nomad. În plus, Fanas vine cu un uimitor MPC live set şi Bully va încheia seara cu ritmurile lui funky.

Brezoianu nr. 4, parter

http://www.facebook.com/energiea
Tel.: 07ENERGIEA (0736374432)

Tags:

Leave a reply (we review all comments)