Le Peuple de l’Herbe @ Atelierul de Producție

Le Peuple de l'Herbe @ Atelierul de Producție

Le Peuple de l'Herbe @ Atelierul de Producție

Le Peuple de l’Herbe [LIVE]

Vineri, 2 martie 2012

YAZEE și Institutul Francez din București

Atelierul de Producție, orele 22.00

Vineri, 2 martie 2012, Ginger Group vă aduce în premieră Le Peuple de l’Herbe [LIVE]. Evenimentul este prezentat de YaZee (platforma de eveniemnte Ginger Group) și Institutul Francez din București.

Evenimentul va avea loc la ATELIERUL DE PRODUCȚIE (Splaiul Unirii 160).

Le Peuple de l’Herbe sunt în turneu de promovare a noului album ”A matter of time”, lansat la mijlocul lunii ianuarie. De la ritmuri de drum and bass și hip hop, trupa va concerta timp de o oră și jumătate.

Prețul unui bilet este de 25 RON înaintea orelor 00.00, și 35 de RON după orele 00.00. Biletele pot fi cumpărate la intrarea la eveniment.

Le Peuple de l’Herbe:
Fără îndoială una dintre trupele cele mai emblematice din ultimii zece ani!

Ingredientele-cheie pentru succesul meritat și perfect asumat al formatiei sunt dorinţa de a rupe barierele muzicale (hip-hop? break beat? energie rock & roll şi maşinarii puternice), o prezenţă scenică de excepție în cel mai underground club sau la cele mai cunoscute festivaluri, autonomie adevărat artistică (the supadope factory, un laborator / studio dedicat Le Peuple), şi o intenţie politică subtilă.

O trupă ce nu cunoaște semnificaţia concesiunii sau frustrării, un grup care vede, de mai bine de zece ani, un album nou mai ambiţios și un turneu pe masură.

http://www.lepeupledelherbe.net/

Blanoz:
BLANOZ a pornit la drum în noiembrie 2002 ca BLANOZ DISTRUSOZ, un concept muzical elaborat de ATI şi SULTAN. În scurt timp, iniţiativa s-a dezvoltat într-un proiect all-star-jam-session, cu prestaţii ce au inclus şi includ o sumedenie de artişti underground din aria hip-hop şi electro.

Au urmat apariţii memorabile, alături de invitaţi precum Dru Klein, Vexxatu Vexx, Pacha Man, RAKU sau MC Agent, atât în faţa microfonului cât şi în alte formule electro şi drum’n’bass.

Două înregistrări de studio şi-au croit drum către fani şi sunt, de atunci, disponibile gratuit pe internet. Reprezentaţia de la cea de-a doua ediţie FANFEST, pe 26 august 2005, a însemnat întâlnirea cu Mc BEAN şi intrarea într-o nouă etapă a proiectului. Această formulă a înregistrat piese BLANOZ, precum ”Te Provoc” sau ”Jumătate tu, Jumătate nu”. Pentru aceasta din urmă, trupa realizează primul videoclip, beneficiind de o producţie excelentă şi de un impact pe măsură.

În prezent Blanoz este format din Ati – tobe și percuții, Sultan – bass și synth, Codin – synth și efecte.

https://soundcloud.com/blanoz-sound

VRT:
VRT este omul care a înțeles perfect rolul de entertainer al DJ-ului, fără a face compromisuri și care te poate binedispune oricând și oriunde.

Debutul sau a avut loc în 2004 după ce, cu un an înainte, devenea co-fondator Synthplants Events, organizație din care a făcut parte până în 2006 atât ca DJ cât și ca promoter.

Ca DJ, VRT a ajuns în scurt timp un nume prezent tot mai des în line-up-urile evenimentelor importante din țară. Stilul său variat l-a adus în ultimii ani pe scena alături de nume importante ca LTJ Bukem & MC Conrad, Roni Size & MC Dynamite, DJ Marky & Stamina MC, Aphrodite, Electrosoul System, Subwave, Aquasky, General Midi, A-Skillz, Gramophonedzie, Kasper Bjorke, Glass Candy sau celebra trupa Gus Gus la J&B Start A Party (Castelul Cantacuzino Busteni).

Prezența sa pe scenă s-a făcut simtită de-a lungul timpului și în cadrul unui număr mare de festivaluri din țară precum Peninsula Felsziget (Târgu Mureș), AnonimTM 48H (Timișoara), Delta Music Fest (Sf. Gheorghe), Arigato (Codlea), ArenaDnb Summer Fest (Bucuresti), Primul Fir de Nisip (Vama Veche), One Love Festival (Comana), I Love Festival (Paulesti).

www.soundcloud.com/vrt
www.mixcloud.com/vrt

Evenimentul este realizat cu sprijinul Institutului Francez din București

și cu suportul partnerilor media – 1 Music Channel, 24fun, tilllate.com, metropotam.ro, feeder.ro, sofresh.ro, tonight.eu,nights.ro, port.ro, inconcert.ro, iconcert.ro, bucuresteni.ro, urban.ro, muzicabuna.ro, anyplace.ro, bestmusic.ro,dordeduca.ro, hipmag.ro, neaparat.ro, thecity.ro, b356.ro

Mai multe de detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Tags:

2 thoughts on “Le Peuple de l’Herbe @ Atelierul de Producție”

  1. Pingback: Le Peuple de l’Herbe va invita disera la Atelierul de Producție | Feeder

Leave a reply (we review all comments)