Foreign Beggars fac incalzirea pentru B’ESTFEST cu un pre-party @ Atelierul de Productie

  • by
Foreign Beggars fac incalzirea pentru B'ESTFEST cu un pre-party @ Atelierul de Productie

Foreign Beggars fac incalzirea pentru  B'ESTFEST cu un pre-party @ Atelierul de Productie

B’ ESTFEST Summer Camp anunta pentru editia din aceasta vara o serie de pre-party-uri care vor aduce, pe langa muzica live, si o parte din experienta pe care fanii o vor putea trai intre 6-8 iulie in B’ ESTFEST Park din Tunari! Primul nume care va deschide suita evenimentelor de „incalzire” pentru B’ESTFEST este Foreign Beggars, iar show-ul va avea loc pe data de 25 mai, la Atelierul de Productie.

Pre-party-urile B’ESTFEST vor aduce spiritul festivalului mai aproape de publicul roman, fiecare eveniment urmand a avea drept invitati artisti internationali, din diferite genuri muzicale ce se vor regasi si in programul editiei din acest an. Primul pre-party va avea loc pe 25 mai, la Atelierul de Productie din Bucuresti, avandu-i in prim plan pe membrii trupei Foreign Beggars, urmand ca pe 4 iunie, iubitorii de rock sa-si faca incalzirea in cadrul concertului Slayer – powered by B’ESTFEST Aftershock.

Foreign Beggars, nume cu rezonanta in randul iubitorilor de hip-hop si dubstep, este una dintre cele mai apreciate exponente ale curentului ce imbina frazarea specifica hip-hop-ului cu beat-urile de dubstep si grime. De altfel, lista colaborarilor cu artisti din sfera muzicii dubstep sau drum’n’bass este impresionanta, rezultatul fiecarui proiect bucurandu-se de un raspuns pozitiv din partea fanilor. „Contact”, piesa produsa de Noisia, a avut un succes fabulos, clipul acesteia inregistrand aproape sase milioane de vizualizari pe Youtube. Trupa a castigat, in anul 2004, Best New Act la UK Hip Hop Awards, un an mai tarziu fiind desemnata Best Group in cadrul Lyric Pad Hip Hop Awards. In 2010, Foreign Beggars a fost nominalizata la Urban Music Awards alaturi de Roots Manuva, Professor Green si Tinie Tempah, in acelasi an fiind invitata de Prodigy sa ia parte la turneul acestora din UK, urmat de o serie de aparitii la festivaluri precum Exit, Glastonbury, Splash sau Dour.

Pretul biletelor pentru show-ul Foreign Beggars va fi comunicat in perioada urmatoare.

Abonamentele B’ESTFEST Summer Camp pot fi achizitionate in continuare cu 20% reducere din pretul intreg atat online, de pe www.myticket.ro, cat si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si din retelele afiliate MyTicket.ro, promotia „early bird” fiind disponibila pana la data de 15 martie. Mai multe informatii despre editia din acest an a festivalului cat si noi informatii ce privesc pre-party-urile sunt disponibile pe site-ul oficial, www.bestfest.ro, cat si pe conturile de Facebook si Twitter ale evenimentului.

Leave a reply (we review all comments)