Blazing Vibez @ Goblin

  • by igu

Blazing Vibez: Raw And Uncut, miercuri, 22 februarie @ Goblin
Miercuri, 22 februarie, Blazing Vibez Soundsystem se reuneste pentru o seara de neuitat. Avem 4 DJ pentru de 4 ori mai multa distractie la Blazing Vibez: Chesarion, Ras T, Dj Undoo, Zodiak vor pregati cea mai buna muzica reggae, clubul Goblin pregateste 50 de vouchere de consumatie si un concurs cu premii, iar voi trebuie sa va pregatiti pantofii de dans si hainele de club pentru ca, daca este miercuri, este Blazing Vibez. Intrare libera, distractie garantata.

Blazing Vibez Soundsystem s-a nascut din dorinta de a oferi publicului un show cat mai complet si diversificat, cu muzica din zone diferite, variind de la hip-hop la jungle, insa avandu-si radacinile in reggae. Astfel, scopul celor patru DJ este acela de a face publicul sa danseze pana dupa rasarit la fiecare party.
Unul dintre cei mai apreciati DJ si producatori hip-hop din Romania, DJ Undoo s-a implicat de-a lungul timpului in diferite proiecte muzicale, atat din zona underground cat si mainstream, abordand stiluri variate, de la hip-hop sau hardcore rock, pana la trip-hop, electro sau chiar pop. In ultima perioada, Undoo a fost invitat la cele mai apreciate party-uri de reggae si dancehall din Romania, mixurile sale facand de fiecare dată senzatie. Proiectul “Colentina Soundsystem” s-a nascut la unul dintre aceste party-uri, atunci cand DJ Undoo a inceput sa mixeze “back-to-back” alaturi de unul dintre vechii sai prieteni – Zodiak. De atunci cei doi au mixat impreuna la mai multe party-uri, aducand o “noua culoare” in peisajul muzicii reggae autohtone.
Chesarion a luat parte la marea majoritate a seriilor de evenimente reggae din Romania (Burn Babylon, Blazing Vibez, Dancehall Nights, etc.) si la unele dintre cele mai mari festivaluri ce au promovat muzica reggae. In mare stilurile abordate sunt nu-roots si dancehall, insa nici rub-a-dub sau roots nu sunt excluse din repertoriul lui Chesarion.
Prezent la majoritatea evenimentelor reggae din ultima vreme, Ras T este unul dintre cei mai activi DJ ai scenei reggae din Romania. Mixurile sale reggae conţin piese nu-roots si dancehall si au facut fost foarte apreciate atât de catre publicul prezent la party-uri cat si in mediul online.
Pentru detalii legate de cursul anchetei, vizitati pagina oficiala de facebook a evenimentului sau pagina oficiala de Facebook a Jah Army. Pentru rezervari nu ezitati sa ne contactati fie la numerele de telefon 0754637133 sau 0756481238, fie pe e-mail la office@goblinclub.ro

Tags:eveniment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.