“The Art of FLIGHT” @ Grand Cinema Digiplex (Baneasa Shopping City)

  • by

"The Art of FLIGHT" @ Grand Cinema Digiplex (Baneasa Shopping City)

“The Art of FLIGHT” – filmul care a schimbat viziunea asupra snowboarding-ului
Vineri, 24 februarie, ora 19.30 – Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City

Filmul care a schimbat viziunea asupra snowboarding-ului, „The Art of FLIGHT” va putea fi vizionat, vineri, 24 februarie, incepand cu ora 19.30, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City. Intrarea este libera, insa locurile sunt limitate. Asa ca, grabeste-te sa-ti iei biletul gratuit inaintea inceperii programului chiar de la casa de bilete a cinematografului.

In regia lui Curt Morgan, filmul este o productie Red Bull Media House in colaborare cu Brain Farm Digital Cinema. “The Art of FLIGHT” combina povesti palpitante cu personaje cu totul aparte din lume snowboardingului mondial care culmineaza cu niste scene de actiune in locatii demne de invidiat de catre orice practicant al sporturilor de iarna. Echipamentul folosit la filmare a fost in mare parte realizat special pentru acest proiect, iar imaginile capturate sunt adevarate opere de arta.

Intr-un echilibru perfect, filmul ofera scene de actiune culminand cu super trick-uri pe snowboard, alaturi de momente de aventura, dar si suspans.
Comunicarea dintre ceea ce se intampla pe ecran si spectator iti da senzatia ca te afli chiar acolo, in mijlocul actiunii.

Travis Rice, alaturi de alte nume sonore din snowboardingul mondial, si-au dedicat ultimii doi ani pentru a ne arata ce este posibil si ce nu pe snowboard.

“Prin intermediul riderilor avem ocazia sa le aratam celor care vizioneaza filmul modul in care noi calatorim in cautarea celor mai izolate locuri de pe pamant, cele mai dinamice suprafete si cele mai neobisnuite conditii pentru snowboard”, spune Rice. „Bucuriile, realizarile si uneori insuccesul raman undeva intr-un con de umbra, o parte mai dramatica a acestui fim. Intr-o oarecare masura ne aflam pe o linie intre depasirea limitelor si stapanirea de sine atunci cand este cazul”.

Rice i-a avut „complici” pe unii dintre cei mai buni snowboarderi din lume, printre care se numara de doua ori „Riderul anului” John Jackson, Mark Landvik, medaliatul olimpic Scotty Lago, Nicolas Muller, DCP, Jake Blauvelt, Pat Moore, Jeremy Jones, Eero Niemela si altii. Traiti alaturi de ei bucuria succesului in incercarea de a cuceri noi munti si zone neexploatate pana acum, cu unghiuri de coborare unice si zapada neatinsa pana atunci – Patagonia, Alaska, Aspen, Colorado, Anzii sunt doar cateva dintre locatiile care fac deliciul publicului amator de sporturi extreme.

Leave a reply (we review all comments)