Lucrul.com – Lucruri de colectie: figurine, statuete, machete, masti

Lucrul.com - Lucruri de colectie: figurine, statuete, machete, masti

Lucrul.com - Lucruri de colectie: figurine, statuete, machete, masti

“Lucrul este nimeni altul decat Ben Grimm “The Thing” din Fantastic Four. Un nume potrivit (zicem noi) pentru site-ul nostru ce va gazdui figurine (action figures), statuete, dvd-uri si Bluray-uri, masti si alte obiecte de colectie pe care multi dintre voi, colectionari sau nu. le puteti cumpara sau cere la comanda.

Toate “lucrurile” din site sunt originale si fac parte din marea familie de producatori celebri: NECA, SIDESHOW TOYS, MEZCO TOYS, DIAMOND SELECT TOYS, HOT TOYS, HASBRO, MATTEL, BOWEN DESIGNS, McFARLANE TOYS, DC DIRECT, TOYBIZ, MEDICOM TOY, REVOLTECH, BANDAI, AMOK TIME, MARVEL TOYS, REVELL, BANDAI, DARK HORSE, CORGI, LEGO, SQARE ENIX si altele.”

Detalii pe Lucrul.com si pe http://www.facebook.com/profile.php?id=100003279103083

2 thoughts on “Lucrul.com – Lucruri de colectie: figurine, statuete, machete, masti”

  1. ca prieten vechi al owner-ului pot spune ca shop-ul e un re-make dupa Crashboomtoys.com. Cel dinainte era un e-commerce si functiona ok. E adevarat ca platforma blogspot nu e atragatoare pentru un magazin, dar la cerintele din piata pentru figurine de colectie, nu cred ca un super-site ar ajuta mai mult. Un colectionar (ca mine de exemplu) gaseste figurine si in gura de sarpe, deci partea de look conteaza mai putin. M-a amuzat la culme ca e atat de bine indexat (din cauza blogspotului), incat orice caut pe google (din figurine) ma duce prima oara la lucrul.com :))

    So, hai sa nu dam cu “fail” in tot ce misca. Daca o sa le mearga bine cred ca vor pune si de un site ca la carte. Le urez bafta si la mai multe collectibles!

Leave a reply (we review all comments)