Concurs de remixuri cu track-urile Casablanca Records

  • by

Burn Studios si Vice au adus impreuna doua dintre cele mai notorii nume din muzica electronica, Casablanca si Gomma Records.
Rezultatul a fost remixul a patru melodii ale celor de la Casablanca Records, una dintre cele mai cunoscute case de discuri, pe genurile disco si funk, din anii ’70-’80. Telonius, The Phenomenal Handclap Band, Moullinex si Munk au rearanjat melodiile si le-au reinregistrat impreuna cu Peaches ca vocalista.
Apoi au scos cu ele un EP de patru melodii care, in acelasi timp, este un tribut pentru cele mai tari piese din istoria disco si o demonstratie de editare care nu ar putea fi mai contemporana. Melodiile se gasesc aici: http://burn-studios.com/news/listen_to_the_casablanca_reworks


Acum, cele doua case de productie sunt in cautare de producatori de muzica care sa remixeze track-uri de pe noul EP – Casablanca Reworks.
„Walk the night”, original produs de Skatt Brothers si refacut recent de The Phenomenal Handclap Band, este track-ul pus la bataie pentru concurs. Remixul cel mai creativ si original va fi lansat in mod exclusiv de Gomma Records.
Iata cum se poate participa:
1.Trebuie sa va faceti un profil pe site-ul Burn Studios accesand butonul de inregistrare, apoi sa va logati ca sa intrati in cont. Prin realizarea unui profil confirmati faptul ca ati luat la cunostinta regulile concursului. Le gasesiti si aici: http://burn-studios.com/uploads/casablanca_rmx/Casablanca%20Reworks%20Remix%20Contest%20%28redraft%29%2008.02.12.pdf
2. Descarcati track-ul ”Walk the night” sub forma unui fisier zip de aici: http://burn-studios.com/downloads/Walk-The-Night/Stems%20Walk%20The%20Night%20113.8%20bpm.zip
3. Folosind orice instrumente doriti, remixati piesa.
4. Uploadati pe profilul creat versiunea remixata a track-ului ”Walk the night”
5. Numiti track-ul ”Casablanca RMX” pentru a intra in competitie. Puteti uploada cate versiuni doriti.
Competitia se incheie in 5 martie 2012. Track-urile trimise dupa ora 12.00 pm nu mai sunt eligibile pentru a castiga. Pe 15 martie 2012 vor fi anuntati castigatorii.
Important: Remixul va fi bazat exclusiv pe drepturile de autor detinute de Gomma Records si licentiatorii sai. Prin urmare, va fi proprietatea lor. Odata ce ati publicat remixul pe pagina Burn Studios, nu veti putea sa-l copiati sau sa-l descarcati. Altfel, acest lucru ar duce la incalcarea drepturilor de autor si veti fi tras la raspundere pentru daune cauzate proprietarilor acestor drepturi.

Leave a reply (we review all comments)