Suplimentare de 500 de bilete la Red Hot Chili Peppers pentru Gold Circle

  • by
Suplimentare de 500 de bilete la Red Hot Chili Peppers pentru Gold Circle

Suplimentare de 500 de bilete la Red Hot Chili Peppers pentru Gold Circle

Fanii trupei Red Hot Chili Peppers care nu au reusit sa-si cumpere bilete in categoria Gold Circle mai au o sansa: capacitatea acestei zone se va suplimenta cu inca 500 de locuri. Decizia a fost luata ca urmare a numarului foarte mare de solicitari primite din partea publicului dupa epuizarea biletelor puse intitial in vanzare in aceasta categorie. Trupa Red Hot Chili Peppers va concerta in Romania pe data de 31 august 2012, pe Arena Nationala.

Biletele pentru concertul Red Hot Chili Peppers s-au pus in vanzare inca din luna decembrie a anului trecut, in doar cateva zile inregistrandu-se mii de comenzi, din mai multe orase din Romania, dar si din tari vecine. Categoria Gold Circle a fost prima declarata sold-out, biletele puse initial in vanzare in aceasta zona fiind epuizate in doar cateva saptamani. „Interesul publicului fata de acest eveniment a fost evident inca din primele zile dupa anuntul oficial: categoria Gold Circle a fost sold-out in doar doua saptamani. Prin urmare, am luat in calcul efectuarea unor modificari de ordin logistic astfel incat sa putem acomoda inca 500 de fani” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucuresti va avea loc pe 31 august 2012, pe Arena Nationala, biletele fiind disponibile online, pe www.MyTicket.ro, la mai multe categorii de preturi: 130 (Gazon), 275 (Gold Circle), 155, 185, 215, 265, 305, 375, respectiv 495 RON. Acestea pot fi achizitionate si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului.

De asemenea, fanii Red Hot Chili Peppers care doresc sa urmareasca show-ul trupei preferate intr-o atmosfera selecta au la dispozitie un numar limitat de bilete VIP, ce includ cele mai bune locuri din stadion si o serie intreaga de servicii de cinci stele. Pachetele VIP sunt disponibile la pretul de 1000 de lei si pot si comandate doar online, de pe site-ul www.MyTicket.ro.

Leave a reply (we review all comments)