România promite sâmbătă cei mai mulţi protestatari Anti-ACTA din toată Europa! Peste 100.000 de participanti!

România promite sâmbătă cei mai mulţi protestatari Anti-ACTA din toată Europa! Peste 100.000 de participanti!

România promite sâmbătă cei mai mulţi protestatari Anti-ACTA din toată Europa! Peste 100.000 de participanti!

Totalul romanilor ce au confirmat pe Facebook ca vor participa sambata la protestele anti-ACTA este cel mai mare din Europa cu peste 100.000 de confirmari pana in aceasta seara. Urmatoarele tari foarte active sunt Germania, Bulgaria si Polonia.
Bucurestiul este pe locul 2 in topul oraselor cu 35.000, dupa Sofia cu 53.000 de confirmari pana la aceasta ora.
Totalul pe Europa este de peste 350.000 de confirmari din 2.700.000 de invitati.

Datele sunt centralizate si actualizate de acest site: https://sites.google.com/site/antiactademo/home

Lista protestelor anti-ACTA organizate in Romania pe 11 februarie 2012

– via serban gherga

15 thoughts on “România promite sâmbătă cei mai mulţi protestatari Anti-ACTA din toată Europa! Peste 100.000 de participanti!”

  1. @cosmin / “Sper sa ne vedem sambata in CENTRU” nu in “centrul”….sau ar fi corect “in centrul orasului” dar atunci cand folosesti doar cuvantul discutat nu il articulezi . Te rog , verifica asta oriunde crezi ca vei gasi confirmarea sau infirmarea si apoi sari la cearta 🙂 pedanteria ne omoara :))) Si cu ACTA basta!

  2. Pingback: ACTA, intr-o singura fraza | Sorin Tudor

  3. mersi andreea pentru legatura. normal ca ne pasa mai mult de internet , singurul loc ramas liber. acta are consecinte nu numai asupra intenretului asa cum ai inteles tu ci asupra vietii private, libertatii de exprimare, creativitate etc si tot ce inseamna societatea deci si asupra romaniei. deci vezi tu ne pasa si de romania. incheiat transmisiunea. ne vedem in strada. asta e pentru viitorul nostru

  4. andreea, preda legatura

    o sa fie aproximativ 300 de speriati, jumate hipsteri in trecere catre fratelli, jumate leecheri cu ani grei de torenti in spate. si, probabil, vreun agarici de la societatea civila. la proteste anti basescu nu v-am vazut asa de multi, e imposibil sa cred ca va pasa mai mult de acta decit de romania

  5. @igu: nu inteleg de ce te miri. miez… daca bani nu avem… si ne iau astia si “distractia de pe net” cu ce mai ramanem. noi nu ne permoitem sa dam bani pe-un dvd sau un joc de 60$. nu vezi, si la cinema se merge greu.

  6. Crezi, si eu cred. Dar n-avem de unde stii. Poate baietii car se ocupa cu monitorizarea de facebook sa aiba estimari (facebrands).
    E putin suspect, nu-i asa, faptul ca romanii sunt primii la protestat? Sigur tre’ sa fie manarit :))

  7. Igu, nu. Sunt suficienti cu conturi fake cat sa conteze. Dar sunt mai degraba speculanti, numiti si “concursisti”. Oameni care s-au prins ca toate companiile ofera mocangeli pe Facebook si s-au apucat sa le “castige” in felul lor. Ca apoi sa faca schimburi pe alte forumuri. Asta e o chestie veche de cel putin doi ani.

    Context: http://www.andreicrivat.ro/2011/02/07/mafia-concursurilor-de-pe-facebook/

    Eu cred ca va fi multa lume, dar ca de obicei, ca la orice event feisbuchist, n-o sa fie cati zic ca vin. Dar ar avea sens sa fie multi, nu? Doar romanii au o legatura puternica cu netul. Si zic asta referindu-ma si la “taria” conexiunilor noastre.

    “South Korea has the world’s top Internet download speeds followed by Romania, Bulgaria, Lithuania and Latvia, according to a study released on Tuesday.”

    Sper sa ne vedem sambata in centrul 🙂

Leave a reply (we review all comments)