Afacere pe timp de proteste: “Vand masca Anonymous”

Vand masca Anonymous

Romanul se adapteaza imediat vremurilor si inventeaza mici afaceri in functie de context.
Cel mai bun exemplu e nr destul de mare de vanzatori de masti Anonymous. Mai exact masca ce-l imita pe Guy Fawkes, purtata in filmul V for Vendetta, a prins f bine la protestele din ultima vreme anti-SOPA, anti-ACTA si cam anti orice tine de sistem.
O astfel de masca a ajuns sa coste 43 lei.

15 thoughts on “Afacere pe timp de proteste: “Vand masca Anonymous””

 1. Vindem Masca Anonymous – Guy Fawkes din material plastic rezistent, culoare galbena, marime universala. Produs NOU, sigilat, de calitate. Livrare in 24 ore, oriunde in tara prin DPD Pegasus.
  Livrare gratuita in Cluj, Bistrita, Bucuresti.Oferim factura fiscala si garantie pentru comanda inregistrata pe site-ul DataCrypt.ro sau relatii la tel 0753867130.

  1. se pare ca nu a fost destul de clar.
   nu eu vand aceste masti. am vrut doar sa scot in evidenta faptul ca unii care au fost pe faza s-au gandit sa faca un ban pe seama acestor proteste.

 2. Cu cativa din Bucuresti si din Cluj cautam mai mult de o saptamana. E drept ca la ora actuala nu prea se gaseste in tara, iar cu comenzile din strainatate e o singura problema: livrare in 7-21 zile.

  Am vorbit cu 2 vanzatori din tara (okazii), ziceau ca vor primi pana in 10 februarie, dar unul dintre ei (Craiova) m-a anuntat ieri ca pana la urma nu va primi din cauza anului nou chinezesc. Speram ca in Bucuresti nu vor fi probleme.

  Multa lume ne intreaba ca de ce purtam masti? Nu ne este frica ci este simbolul luptii impotriva unui regim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.