raku @ GuerriLIVE

  • by
raku @ GuerriLIVE

raku @ GuerriLIVE

raku@GuerriLIVE, luni, 6 februarie 2012

Seria concertelor GuerriLIVE Radio Session continua luni, 6 februarie 2012, incepand cu ora 19, in ritmuri de hip-hop, cu raku, impreuna cu Cristi Chelsoi (chitara) si DJ Undoo.

Event FB
Ultimul album solo – cu numarul 4 – , “In alta frecventa”, semnat raku, a fost lansat in octombrie anul trecut, in Silver Church. Acesta a fost al doilea album lansat in decursul anului 2011. Primul, “Emite semnale”, a aparut in luna martie. Prima trupa in care a activat si a inceput sa se gandesca serios la muzica se numea Utopik (in componenta raku si Drops). A facut parte din trup Morometzii alaturi de care a lansat trei albume si mai tarziu din trupa Zale, cu care a lansat “Chei Verbale” si “Respect”.

Undoo, unul dintre DJ-ii reprezentativi pentru hip hop-ul romanesc, a scos, in urma cu o saptamana, un nou material audio “Good Vibe“. Mixul contine nu mai putin de 11 piese Reggae si Dancehall.

Cristi Chelsoi canta la chitara de 11 ani, insa, de muzica, in mod serios, s-a apucat acum 4 ani, la 21 de ani, impreuna cu ex-trupa Zgarie Nori. Are numeroase colaborari cu muzicieni romani, in special in zona reggae/hip-hop. Colaborarile s-au fructificat in piese precum Camuflaj – Pe drumul meu; Pacha man – Urci si cobori; raku feat. Ombladon – cautand ; El Negro – Over the line.

GuerriLIVE inseamna concerte sustinute de trupele noului val din muzica romaneasca, gazduite si transmise in direct din Studiourile Radio Guerrilla.

In fiece saptamana, in fiece luni, de la 7 seara.

Maestru de Ceremonii – Bogdan Serban

Leave a reply (we review all comments)