FRIENDLY FIRES & NÔZE @ Palatul Ghika

  • by
FRIENDLY FIRES & NÔZE @ Palatul Ghika

FRIENDLY FIRES & NÔZE @ Palatul Ghika

Color prezinta:
FRIENDLY FIRES (DJ set)
NÔZE (live)
VINERI, 20 IANUARIE 2012, ORA 22:00
PALATUL GHIKA (STR. DOAMNA GHICA NR. 5)

Color incepe 2012 cu o premiera in Romania, o aparitie indelung asteptata, Friendly Fires (DJ set) si revenirea unuia dintre cele mai iubite duo-uri live, Nôze.
Evenimentul va avea loc la Palatul Ghika (Str. Doamna Ghica Nr. 5), vineri, 20 ianuarie, de la 22:00. Intrarea va fi 25 de lei pana in ora 00:00 si 40 de lei dupa 00:00.
In deschiderea evenimentului va mixa Oktopus.
FRIENDLY FIRES (DJ set)
(XL Recordings, Studio !K7)
// London, UK
www.WeAreFriendlyFires.com
www.facebook.com/FriendlyFires
Ed, Jack si Edd, cei trei membri ai trupei de origine engleza Friendly Fires, au pastrat intotdeauna o doza de interes pentru scena muzicii electronice si, implicit, a petrecerilor.
Acest interes a fost cat se poate de evident inca de la lansarea primului material discografic care a inclus single-urile “Paris” si “Jump In The Pool”, reale hituri ale tuturor festivalurilor internationale din 2009. Cel de-al
doilea album, Pala, lansat la finalul 2011, a pastrat acelasi sound melodios si vesel care era asteptat din partea celor trei membri Friendly Fires. La ora actuala trupa este intr-un studio din Suedia si lucreaza la un nou album.
In paralel cu onorarea invitatiilor festivalelor si a turneelor mondiale, cei trei membri au inceput sa lucreze si la proiecte care se rezuma la DJing, iar mixul de la BBC Radio, cel pentru revista Bugged Out! si podcastul pentru Resident Advisor sunt cele mai bune dovezi ca stiu ce este de facut in spatele unui pupitru de DJ. Jack Savidge, tobosarul trupei, a mixat deja in cateva dintre cele mai cunoscute cluburi din Europa si SUA. Avand in vedere programul incarcat al trupei, este o ocazie deosebita sa il putem asculta pe Jack in Bucuresti vineri, 20 ianuarie.
Friendly Fires – Resident Advisor Podcast – 2011
http://residentadvisor.net/podcast-episode.aspx?id=285

NÔZE (live)
(Circus Company, Get Physical)
// Paris, France
www.facebook.com/NozeCircus
Nôze, adica Nicolas Sfintescu aka DJ Freak si Ezechiel Pailhes, a definit noul val French techhouse: o fuziune de muzica electronica cu jazz si rock condimentata cu un performance plin de viata, bucurie si rasete, si, nu in ultimul rand, rezultand intr-un cocktail exceptional de energie si dans.
Nôze a atras atentia publicului international la Sonar 2008, cand lansase materialele audio sub aripa manageriala a Get Physical Music, unde a si ramas. Ulterior, Nicolas Sfintescu a pus umarul la lansarea unei case de discuri si astfel a luat nastere Circus Company, labelul care gazduieste in continuare artisti ca dOP, Seth Troxler, DJ Koze, Nicolas Jaar si multi altii.
“Minimalul este din Germania si noi suntem din Franta, facem un altfel de minimal. Speram ca va place. Este putin cam ciudat.”, glumea Nicolas intr-un interviu realizat pentru platforma Resident Advisor in urma cu trei ani, cand au facut si un podcast pentru renumitul website.
Flauturi, tromboane, teme balcanice, versuri demente si valuri de vodka in public pe durata show-urilor lor live, Nôze este un proiect excelent cu o performanta de vazut macar o data.

Nôze (live) – Soenda Indoor – 2011
http://bestdjsets.net/noze-live-soenda-indoor-29-01-2011
LINE UP
Friendly Fires (DJ set)
Nôze (live)
Oktopus
INTRARE
25 de lei – de la 22:00
40 de lei – de la 00:00
DETALII
Data: vineri, 20 ianuarie 2012, de la 22:00
Organizator: Color – www.coloring.ro
Locatie: Palatul Ghika
Adresa: Str. Doamna Ghica Nr. 5
Acreditari presa si parteneriate: mihai@coloring.ro
Informatii: dan@coloring.ro
LINK EVENIMENT FACEBOOK:
http://www.facebook.com/events/203585956391817/
SPONSOR:
Burn Studios
PARTENERI MEDIA:
Tilllate.com, Sapte Seri, Feeder.ro, Beatfactor.ro, Nights.ro, FreshGoodMinimal.ro, ClubAction.ro, Sofresh.ro, Anyplace.ro, HipMag.ro, Port.ro, iConcert.ro, Metropotam.ro, Neaparat.ro, HypeStreet.ro, TheVandalList.blogspot.com
COLOR:
http://coloring.ro
http://facebook.com/ColorOfficial
https://youtube.com/ColorOfficial
https://soundcloud.com/ColorOfficial

Tags:

Leave a reply (we review all comments)