Admiratorii lui Basescu dau o ultima petrecere

  • by

Azi am vazut anuntul unei petreceri si tinand cont de contextul din ultimele zile am tradus titlul ca fiind “O ultima petrecere a sustinatorilor lui BĂSEscu” 🙂

E vorba de mutarea barului/shopului BASE, iar titlul era BASE FRIENDS NIGHT – CLOSING PARTY

BASE FRIENDS NIGHT – CLOSING PARTY

Vineri, 20 Ianuarie, 22:00
Music by: VRT – https://soundcloud.com/vrt
– http://www.facebook.com/VRTsPage
KALOO
BASE Cafe (Str. Sepcari 22 – pentru ultima oara)

Scurt pe doi: Ne mutam din Sepcari! Shop-ul. Barul. Tot.

Cei care ne cunosc „din tinerete” stiu ca acum ceva vreme am dat Armeneasca pe Sepcari. Ne plac schimbarile de atmosfera din cand in cand, asa ca a venit momentul sa dam si Sepcari-ul pe o locatie noua.

Vineri, pe 20 Ianuarie, ne luam la revedere de la parterul si subsolul din spatele Hanului Manuc si trantim un ultim party in spiritul clasic BASE. Stiti despre ce e vorba: music, drinks, shop. Muzici de dans, oameni misto, prieteni, atmosfera calda, proiectii, cocktail-uri, shot-uri.

Scopul? Destrabal cat pentru toate party-urile pe care le-am gazduit pana acum, de care sa ne aducem aminte pe toata perioada relocarii, cat ne mutam toate catrafusele. Evident…pana redeschidem si incepem sa o facem si mai lata, sistematic repetat, intr-un spatiu fresh.

Esentialul? Oriunde v-am si ne-ati cunoscut: in BASE Shop, in cafenea pe timp de zi, la Live! Thursday, la White Evenings, la BASE Party, la BASICS, la Deep Fridays, de Halloween, de Revelion, la chefurile de Craciun, la festivalurile si concertele pe la care am tot umblat cu sau fara shop mobil dupa noi sau pe partie…ne vedem Vineri!

http://www.facebook.com/events/131006177018518

Leave a reply (we review all comments)