Ridemore Camp – Never stop riding

  • by

Clip proaspat, fierbinte si cu zapada multa, direct de la Daschstein! Dupa ce a prezentat deja doua filme din mini-seria Ridemore Camp, Burn iti aduce marele episod de final. Gata! Pe partiile din Austria riderii nostri au dat trick dupa trick, pe tevile din snowpark au alunecat placi romanesi, iar Kinda Geza rasufla usurat, dupa o alta editie plina de succes a Ridemore Camp.

Prin 2004, acelasi Geza se dadea pentru prima oara la Dachstein. Ghetarul era aproape; la fel si partia de downhill pentru biciclete. Deci snowboard in cele mai bune conditii si biking non-stop, intrerupte doar de nopti de party hard. Un adevarat rai de rider, pe care Geza l-a transformat intr-un camp de snowboard, pentru oricine simte ca ii arde zapada sub placa. Asa s-a nascut Ridemore Camp. Si, pentru ca e mereu acolo unde ideile bune se aprind, Burn a intrat pe fir in 2010 si a dus proiectul mai departe.

Azi, Ridemore Camp se intampla de doua ori pe an si reprezinta un pas important pentru evolutia scenei locale de sporturi extreme. Pentru ca, atunci cand ai parte de sesiuni de snowboarding freestyle timp de o saptamana, sub indrumarea lui Geza a si Bobo, e imposibil sa nu simti ca ai devenit un rider mai bun, nu? Asta e Ridemore Camp: sesiuni strasnice de antrenament, freestyle in snowpark si multa buna-dispozitie, toate aduse laolalta de o doza sanatoasa de pasiune pentru snowboard.

Asa ca, daca ti-a placut ce a ars Burn pe camera timp de o saptamana, da play pe clipul #3 din seria Ridemore Camp. Ca de obicei, se lasa cu partii insorite, zapada din greu si dat de dimineata pana seara. Burn a copt ce era de copt. Acum, asteptam sa vedem cum se aprinde pasiunea ta. Daca si pe tine te ard claparii si parca te-ai da la Dachestein cu Bobo si Geza, ramai la curent cu noutatile despre Ridemore Camp si alte proiecte Burn pe theoven.ro si Facebook.

Enjoy si fie ca visele de dat sa se implineasca. Pana atunci, haideti sa ne dam mai mult!

https://www.facebook.com/the.oven.byburn
https://www.facebook.com/RideMore.Official.Page






Leave a reply (we review all comments)