Sziget Festival 2012

  • by

Sziget Festival 2012

Au mai rămas fix 208 de zile până la a 20-a ediție Sziget Festival. Astfel încât, Sziget le oferă fanilor ocazia de a propune propriul line-up.
Aplicația Wishmachine oferă posibilitatea de a propune până la zece nume pe care ți-ai dori să le vezi anul acesta la Sziget Festival. Poți fi creativ, dar și practic, cu alte cuvinte, poți introduce nume care, după părerea ta, pot contribui într-un fel aparte la atmosfera Sziget.

Sziget Festival 2012

“În ultima vreme, au fost publicate numeroase articole legate de Sziget în presa internațională, multe susținând că festivalul este un lider de opinie, mereu dornic să ofere vizitatorilor mai mult decât aceștia se așteaptă. Suntem mândri de acest lucru, însă noi o privim ca pe o educație în ambele sensuri, astfel că cei care se ocupă de stabilirea programului trebuie să fie la curent cu ideile și sugestiile fanilor legate de programul ideal. Suntem cu toții conștienți de top5-ul specific fiecărui gen în parte, așa că ideea e să privim dincolo de această limită”, spun organizatorii Sziget Festival.
Ca întotdeauna, Sziget este un eveniment ce poate deveni perfect doar împreună cu fanii festivalului, drept urmare, ideile originale sunt binevenite.
APLICATIA Sziget Wishmachine:
www.facebook.com/SzigetRomania?sk=app_234987416567169

Membrii legendarei trupe din Manchester The Stone Roses s-au reunit dupa 15 ani de tacere. Si ca totul sa sune si mai bine, da, vor fi prezenti la a 20-a editie a Sziget Festival!

The Stone Roses sunt pionierii genului “Madchester”, dezvoltat in Manchester la sfarsitul anilor ’80 si inceputul anilor ’90. Revenirea lor a fost anuntata in octombrie 2011 si imediat s-a inceput sa se vorbeasca despre planurile unui viitor turneu mondial.
Primele concerte au fost stabilite deja pentru Heaton Park in Manchester (150.000 de locuri), unde vor avea loc trei concerte, primele doua seri fiind sold-out in mai putin de 15 minute.
Fapt divers: ca urmare a anuntului privind reunirea trupei, vanzarile albumelor au crescut cu un procent incredibil: 1000%

Se spune ca trupa planuieste si inregistrarea unui nou album, asa ca pregatiti-va pentru The Stone Roses la a 20-a editie Sziget Festival!
www.dailymotion.com/video/x1755g_the-stone-roses-fools-gold_music

Sziget Festival a fost desemnat câștigătorul categoriei Best European Major Festival la European Festival Awards. Un efort comun al organizatorilor și al fanilor devotați din peste 60 de țări, care au votat un rezultat numai bun pentru a începe anul!
Ceremonia decernării premiilor European Festival Awards 2011 a avut loc, pe 11 ianuarie, la Groningen, în Olanda. Profesioniști și jurnaliști din industria muzicală din toată Europa s-au adunat pentru a sărbători câștigătorii prestigiosului premiu, desemnând Sziget Festival “cel mai bun dintre marile festivaluri europene”.

Sziget Festival lansează, oficial, astăzi, 12 ianuarie, site-ul www.szigetfestival.ro. Site-ul românesc vă va ține la curent cu toate noutățile despre evenimentul de pe Insula Obuda, Budapesta, care are loc în perioada 6 – 13 august 2012.

Sziget Festival România
www.szigetfestival.ro
www.facebook.com/SzigetRomania
https://twitter.com/SzigetRomania

Sziget Festival
www.szigetfestival.com
www.facebook.com/SzigetFestival
https://twitter.com/szigetofficial

www.facebook.com/SzigetRomania
Sziget – mai mult decat un festival!
Sziget este unul dintre cele mai importante evenimente culturale din Europa, atrăgând peste 400.000 de persoane în fiecare an.
Sziget Festival are loc în prima jumătate a lunii august. Locația festivalului se deduce chiar din denumirea acestuia: cuvântul “sziget” însemnând “insulă” in limba maghiară. Insula Óbuda, mai exact, situată pe Dunăre în capitala Ungariei, care, în fiecare an, se transformă timp de o săptămână într-un oras cosmopolit iubitor de muzică.
Început ca un festival studențesc în 1993, a evoluat de la an la an și a devenit ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa.

Leave a reply (we review all comments)