More Ridemore Camp

  • by
More Ridemore Camp

More Ridemore Camp

Asa cum un snowboarder adevarat continua sa se dea, indiferent de obstacolele care ii apar in cale, si povestea Ridemore Camp continua cu inca un episod fierbinte, proaspat iesit din cuptorul Burn. Asa ca apasa play si pregateste-te sa te dai si mai mult pe partiile din Dachstein, Austria. Si nu cu oricine, ci cu Geza, Bobo si alti super-rideri de la noi si din afara.

Povestea proiectului incepe in 2004, pe cand Kinda Geza participa la Cupa Mondiala de Downhill din Daschstei. Dupa cateva saptamani petrecute acolo, Geza a hotarat sa puna bazele unui program pentru comunitatea de snowboarderi din Romania. Asa a luat nastere Ridemore Camp: un program “de la rideri pentru rideri” care face posibil visul oricui simte ca il gadila talpile de placere pe placa. Adica snowboarding in conditii excelente, sesiuni strasnice de antrenamente si lectii de freestyle, toate presarate cu o doza sanatoasa de buna-dispozitie.

Cam asa ar suna un rezumat al proiectului initiat de Geza si aprins de Burn. Insa lucrurile nu se opresc aici, pentru ca, la Ridemore Camp e vorba despre dat mult si bine. Mai mult. Mai bine. Pana cand orice limita e depasita.

Si, pentru ca stie ca nu e usor sa rezumi pasiunea in propozitii, Burn iti aduce pe camera sarituri inalte, trickuri facute fara frica si oameni care cred in evolutia sportului extrem. Deci da drumul la film, sit back, enjoy si ramai pe faza! Cuptorul coace cu spor un clip nou, asa ca ramai conectat pe pagina de Facebook a Burn.

https://www.facebook.com/the.oven.byburn
https://www.facebook.com/RideMore.Official.Page






Leave a reply (we review all comments)