Filmul de Piatra ia startul pe 5 ianuarie 2012

  • by
Filmul de Piatra ia startul pe 5 ianuarie 2012

Filmul de Piatra ia startul pe 5 ianuarie 2012

A treia ediţie a festivalului Filmul de Piatra se pregăteşte de start. Evenimentul are loc între 5 și 8 ianuarie la Piatra Neamt, iar Ana Ularu, Andi Vasluianu, Irina Margareta Nistor, Aurelian Nica, Virgiliu Mărgineanu şi Ticu Lăcătușu sunt cei care vor juriza competiția.

55 de filme la categoriile Ficțiune, Animație, Experimental, Videoclip, Documentar sau Extrem, dar si concerte (Partizan, URMA, Electric Fence), petreceri multimedia, o întâlnire-eveniment cu Draga Olteanu Matei sau scurtmetraje excepționale de la festivalurile prietene Next, Anim’est sau ShortsUP se numără printre atracțiile unui festival care va transforma Moldova în cea mai cinefilă zonă a țării în luna ianuarie.

Se va putea schia și face snowboard pe pârtia dotată cu nocturnă, telescaun și zăpada artificială, iar cei care nu sunt pasionați de sporturile de iarnă pot face o plimbare cu telegondola pe deasupra orașului, până în vârful pârtiei.

Filmul de Piatra îsi propune să descopere și să premieze, la fiecare început de an, cele mai bune filme de scurtmetraj create exclusiv în România și Republica Moldova.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)