Revelion cu DJ ROB SWIFT @ Madame Pogany

  • by
Revelion cu DJ ROB SWIFT @ Madame Pogany

Revelion cu DJ ROB SWIFT @ Madame Pogany

31 decembrie 2011 @ MADAME POGANY

DJ ROB SWIFT (X Ecutioners)
Victor Stancov

Va invitam sa petreceti noaptea de Revelion la Madame Pogany!!

DJ ROB SWIFT promite un mix eclectic de Funk, Hip Hop & Breaks, care sa te tina pe ringul de dans la trecere in Noul An! Set-ul sau va fi completat de Victor Stancov, dj-ul rezident Madame Pogany.

Robert Swift aka DJ ROB SWIFT este unul dintre cei mai buni turntabalisti din lume, asa cum l-au catalogat Spin si Rolling Stone Magazine, alturi de DJ Q-Bert si Mix Master Mike de la Beastie Boys.

Rob Swift face parte din cel mai important grup de dj la nivel mondial – “the X Ecutioners” . Activitatea sa include colaborarea si turneele alaturi de nume importante ca Red Hot Chili Peppers, Linkin Park, Fat Joe, Everlast, Mike Patton (Faith No More), Cypress Hill, Wu Tang Clan, Eminem, Good Charlotte, Xzibit, Dan The Automator si chiar cu legendarele figuri Jazz ca Herbie Hancock si Bob James.

https://www.youtube.com/watch?v=ZJQWMbgtXcE&feature=related

www.djrobswift.com
www.myspace.com/djrobswift
www.ipecac.com

Victor Stancov , dj-ul rezident Madame Pogany, reuseste sa gaseasca sound-ul potrivit pentru oricare stare de spirit. Intr-o seara atat de speciala, va creea o atmosfera adecvata momentului cu ritmuri de funk & soul, Detroit techno, Chicago house sau deep house.

https://soundcloud.com/victorstancov

Leave a reply (we review all comments)