Suie Paparude @ Control

Suie Paparude @ Control

Suie Paparude @ Control

Suie Paparude respecta traditia. Ultimul concert din an e la Control, pe 30 decembrie.

Asa cum s-a obisnuit din 2008 incoace,

Clubul Control isi incheie anul si seria de concerte cu SUIE PAPARUDE.

Joi 30 decembrie 2011,

de la ora 22.00,

intrarea 20 lei.

Warm-up & Afterparty: Calin & Nek.
Michi, Dobrica si Bean au pregatit un show incendiar cu un sound tonic in stilul specific Suie Paparude.

De la Suie, “decat” SARBATORI CU BINE!

Tags:

1 thought on “Suie Paparude @ Control”

  1. Am decis sa merg la acest event avand amici care sunt fani vechi. Am ajuns in jurul orei 21:00, era relativ gol, am prins si o masa. Concertul nu incepuse inca, avea sa inceapa la 22:00. Au deschis usile la zona unde avea sa fie party-ul cam pe la fara 15 iar la 22:20 a inceput sa mixeze un Dj chel de care nu a auzit absolut nimeni.

    Am intrat in sala ca oamenii pe la 10:15, daca tot mergeau pe ideea de Guns & Roses(incepem cu 3 ore dupa), am zis sa nu ne grabim, inca era bine. Ne-am gasit un loc si de acolo urmatoarele 20 de minute a fost OK, pana au inceput sa intre si sa intre si… sa mai intre!

    Era atat de plina sala incat nu puteai sa dansezi, erai limitat la a da din cap dar si aici trebuia sa ai grija, daca erai prea violen il loveai in cap pe cel din fata, respectiv spate.

    Am iesit din sala cu mult inainte sa inceapa, pe la un 11:00. In afara acelei sali nu era difuzata muzica cantata inauntru, astfel ca daca vroiai sa asculti fara sa fii agresat sexual de multimea din jurul tau si olfactiv de diversele mirosuri(Channel si Canal), nu puteai!

    Sunt nemultumit iar Suie Paparude cat si condurea clubului Control se chinuie sa faca lumea fericita mai intens decat Mos Craciun.

Leave a reply (we review all comments)