The MOOoD lanseaza videoclipul “Get Away” @ Londophone

  • by

The MOOoD lanseaza videoclipul "Get Away" @ Londophone

Joi, 22 decembrie, formația de rock entuziast, The MOOoD, vã invitã la proiecția noului lor videoclip („Get Away”). De data aceasta, trupa a ales o varianta silențioasã de lansare, fãrã concert, folosind ocazia de a sta de vorbã cu toți ce își doresc sã petreacã o searã voioasã, cu vin fiert si ceai, în Clubul Londophone. Fundalul sonor va fi asigurat de un playlist selectat cu mare atenție din fonoteca de suflet a formației. Intrarea este liberã și cei 4 MOOoZi – Marius Moise (voce), Mircea Voloh (chitara), Mihai Marin (bass), Bogdan Spirea (tobe) – promit cã vor fi generoși cu autografele si blitzurile.
Clipul piesei „Get Away” este regizat de Adrian Popa dupã un scenariu de Ismail Jamaludin. Editare: Mihai Marin. Imagine: Catalin Toma si Parda. In rolurile principale: Irina Bucescu si The MOOoD.
Povestea clipului rãmâne un mister pânã la vizionarea ce va avea loc joi, 22 decembrie, în Clubul Londophone, aflat pe str Ioan Zalomit, nr 2. Şi totuși, un lucru este cert: a fost foarte frig la filmare!

http://www.themoood.ro
http://www.myspace.com/themoodofficial
http://www.twitter.com/the_moood
http://www.last.fm/group/the+moood
http://www.londophone.ro/

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.