Lansarea Revistei Arte & Meserii 8.0 @ Control

  • by
Lansarea Revistei Arte & Meserii 8.0 @ Control

Lansarea Revistei Arte & Meserii 8.0 @ Control

Lansarea Revistei Arte & Meserii 8.0

Marţi, 20 decembrie 2011, în Club Control, începând cu ora 20:00, Asociaţia Paspartu şi Filmul de Piatră vă invită la lansarea celui de-al 8-lea număr al Revistei Arte & Meserii.

Sărbătoresc acest lucru printr-un eveniment din care nu vor lipsi discuţiile cu artiştii care apar în revistă, un Preview al Filmului de Piatra 3.0 şi un afterparty în care ne vom energiza cu un playlist by Nu Hatz Nu Pagadi. În plus, lansarea rAM 8.0 va fi cu totul şi cu totul specială, mai ales că va avea loc la doar o săptămână după numirea proiectului Arte & Meserii drept “Proiectul de voluntariat al anului în domeniul Artă şi cultură 2011”, la Gala Voluntarilor.

Arte & Meserii revine cu aceeaţi invitaţie la artă şi cultură, regăsite în cele 108 pagini ale revistei. De această dată, v-am pregătit un coverstory cu actorul Bogdan Dumitrache care ne vorbeşte cu sinceritate despre film, evoluţie şi echilibru. Vlad Ivanov este “un om normal. Care e actor” şi care ne-a răspuns tuturor întrebărilor. Contrastele se vor ţine lanţ în discuţia cu Silent Strike, iar pentru o nouă adâncire a cuvintelor citim dicţionarul Dorinei Chiriac. Vom cunoaşte cele 3 ipostaze ale lui Lari Giorgescu şi vom afla povestea lui Paul. Care Paul? Paul Ipate-omul.

Festivalul de film scurt, Filmul de Piatră 3.0, prietenul şi partenerul Arte & Meserii, va fi prezent la eveniment cu un preview al festivalului din ianuarie 2012, de la Piatra Neamt. Timp de o ora si jumatate ne vom delecta simturile cu o serie de proiecţii de film scurt, selectate “pe sprânceană”. Filmul de piatră 3.0 este singurul festival de film unde suntem aşteptaţi cu chef de filme, muzică şi distracţie, cu echipamentul de schi şi cu costumul de baie!

Seara va continua cu Nu Hatz Nu Pagadi, care ne invită la un Afterparty în acelaşi Club Control. Nu vrem să creştem suspansul prea mult şi vă anunţăm că Nu Hatz Nu Pagadi este nimeni altul decât solistul trupei The Amsterdams, în acelaşi timp, şi unul dintre soliştii trupei We Singing Colors, Andrei Haţegan. Mai multe despre noul proiect al artistului veţi afla negreşit în seara de 20 decembrie!

Tags:

Leave a reply (we review all comments)