Lansare Decat o Revista #7 @ Control

  • by
Lansare Decat o Revista #7 @ Control

Lansare Decat o Revista #7 @ Control

Duminică, 18 decembrie, lansăm Decât o Revistă #7 volumul 2 – un număr apocaliptic de bun.
Lansarea va avea loc în Club Control, de la ora 20:00 şi va fi cea mai rockoasă de până acum – cântă fantasticii Toulouse Lautrec, Dekadens, Robin and the Backstabbers şi The Mono Jacks (şi, poate, Blue Nipple Boy).

Intrarea e liberă şi revista va avea preţul promoţional de 20 de lei.
În spaţiul cu scena, fumatul va fi interzis.

Tema DoR #7.2 e Putere, cu focusul pe viitor. Personajele de pe copertă au o aură apocaliptică – Fredo şi Pid’Jin sunt doi porumbei care au o singură misiune: anihilarea totală. Materialul de copertă – pe care-l comentează – descrie un 2012 diferit şi, pe alocuri, pozitiv. Vom crea, construi, vota, consuma tehnologie, mânca, cheltui altfel; schimbările pot aduce perspective şi şanse noi.

Vei citi în DoR #7.2 povestea întortocheată şi plină de griuri a zidului construit în jurul unei comunităţi rome din Baia Mare; o disecţie a brandului Inna şi ce înseamnă el pentru noi; o analiză documentată a predării religiei în şcoli şi cum reflectă ea relaţia dintre Stat şi Biserică.

Tot în DoR #7.2 găseşti un pictorial fotografiat de Barna Nemethi cu 7 trupe de urmărit în 2012. O bună parte vor performa la lansare. Barna va pune muzică la party-ul de după.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)