Jump the Mall @ Plaza Romania

  • by
Jump the Mall @ Plaza Romania

Jump the Mall @ Plaza Romania

Jump the MALL continuă !

Burn şi Orange pregăteşte un nou weekend extrem pentru snowboarderii, skierii, bikerii şi skaterii români, evenimentul de mare interes: Jump the MALL, pe 16, 17 si 18 decembrie, la Plaza România.

H2O a amenajat o saltea gonflabila cu doua kikere şi o rampa de sarituri în parcarea de la Plaza România, locaţie cu care sportivii şi amatorii de salturi la saltea s-au acomodat de weekendul trecut. Acestea fiind zise, cu susţinerea baghetelor magice Burn şi Orange vă invităm la incă o porţie sănătoasă de distracţie şi adrenalină.
Free session-ul va oferi riderilor și amatorilor ocazia de a se intrece in sărituri la salteaua “Big Airbag”, iar pro riderii își vor demonstra talentele și etala trick-urile deosebite. Publicul va putea gusta iar adrenalina printr-un salt de la 5m inălțime, sărind de pe o platforma special amenajata pentru cei care nu practica snowboard, ski, bike sau skate. Cel care vă va ajuta sa țineți pasul cu acțiunea intensă va fi MC Bobby iar la platane Marius Onuc.

Astfel vineri, sâmbătă şi duminica, începând cu ora 12:00 se face prezenţa la saltea!

Curajul și imaginaţia pot fi recompensate cu premii marca H2O.

Dacă nu ai apucat înca să faci poze “zburătorilor”, pentru fiecare dintre cele trei zile de eveniment BURN mai pune la bătaie câte o pereche de căşti Skullcandy FIX. Tot ce trebuie sa faci este să pozezi trick-uri la “Jump the MALL” şi să trimiţi pozele pe contact@h2o.ro . Noi le vom posta pe facebook unde vom da drumul la vot. Transformă trick-urile in like-uri şi poţi câstiga la sfarşitul celor doua săptămâni de concurs:
-Marele premiu: o placa FORUM Destroyer Double Dog
-premiul 2: o pereche de legaturi FORUM Shaka
-locul 3 : o pereche de boots FORUM Kicker

În plus organizatorii vă pregătesc o mulţime de alte bunătăţi.

Pentru noutăți, urmăriți pagina H2O pe facebook:
http://www.facebook.com/H2Oro sau http://www.facebook.com/events/334571929901912/

Tags:

Leave a reply (we review all comments)