AEROMASCHINE @ Shift Pub

  • by
AEROMASCHINE @ Shift Pub

AEROMASCHINE @ Shift Pub

Sambata, 17 decembrie, ora 23:00 @ Shift Pub:

AEROMASCHINE (BAALSAAL RECORDS/POKERFLAT GERMANY)
Long Analog Session

Alin Crihan aka Aeromaschine, cunoscut ca DJ si producator in underground-ul romanesc, s-a facut remarcat foarte rapid, nu doar prin live mix-uri geniale, ci si prin productiile proprii.

Aeromaschine a debutat ca DJ la 14 ani, in Targu Mures, in cadrul unui concurs care l-a clasat pe locul 3, fiind premiat cu un CD cu The Model 🙂

O data cu lansarea pe scena de clubbing bucuresteana, Alin a avut ocazia sa mixeze alaturi de artisti cu notorietate precum Raresh, Nicolas Jaar, Valentino Kanzyani, Praslea, Julien Chaptal, Jay Bliss, Nima Gorji sau Mike Dehnert.

Unele dintre productiile marca Aeromaschine au fost remixate de Marcus Worgull (piesa “Ascultam Vorbe” de pe cel mai nou EP) sau de Santos aka Mutant Clan (pentru piesa “Poet in Disguise”, care da numele EP-ului lansat in 2010 sub tutela Opossum Records). Toate acestea nu fac decat sa anunte o cariera muzicala de succes.

In vara lui 2011, la numai 21 de ani, Alin aka Aeromaschine, in calitate de DJ-ambasador Burn Studios Romania, a avut ocazia sa mixeze la Burn Hacienda, in Ibiza, alaturi de nume cu mare rezonanta in zona muzicala electro si sa fure secrete de la DJ legendari precum Sasha, Richie Hawtin si Cassius.

INTRARE LIBERA!

www.soundcloud.com/aeromaschine
www.facebook.com/aeromaschine
www.baalsaal.com

Tags:

Leave a reply (we review all comments)