Maine se pun in vanzare biletele pentru concertul Red Hot Chili Peppers de pe Arena Nationala

  • by

Concert RED HOT CHILI PEPPERS pe stadionul National Arena Bucuresti - 31 august 2012Maine se pun in vanzare biletele pentru concertul Red Hot Chili Peppers de pe Arena Nationala

Marti, 13 decembrie, pe Myticket.ro, se vor pune in vanzare biletele pentru concertul Red Hot Chili Peppers ce va avea loc in data de 31 august 2012, pe Arena Nationala din Bucuresti. Categoriile de bilete variaza in functie de distanta fata de scena, preturile fiind intre 130 RON si 495 RON.

Si cum o veste buna nu vine niciodata singura, cei care isi achizitioneaza online biletul pentru concertul Red Hot Chili Peppers vor avea parte de o reducere de 50% din pretul integral al unui abonament de B’ESTFEST Summer Camp (mai precis 132.5 RON).

Fanii Red Hot Chili Peppers isi vor putea achizitiona biletele pentru concert incepand de maine, 13 decembrie, acestea fiind disponibile in urmatoarele categorii de preturi: 130 (Gazon), 275 (Gold Circle), 155, 185, 215, 265, 305, 375, respectiv 495 RON. Saptamana aceasta biletele vor putea fi achizitionate online, de pe www.Myticket.ro, urmand ca acestea sa fie disponibile si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului.

In ceea ce priveste B’ESTFEST Summer Camp (6-8 iulie 2012), finalul anului aduce vesti bune: desi bugetul festivalului se va mari pentru editia din 2012, preturile biletelor vor ramane aceleasi, respectiv 125 de lei pentru biletul de o zi si 265 de lei pentru abonamentul de 3 zile! Mai mult decat atat, inainte de punerea oficiala in vanzare a biletelor pentru B’ESTFEST, sfarsitul anului aduce o promotie speciala: cine isi comanda online pe www.MyTicket.ro biletele pentru concertul Red Hot Chili Peppers, va putea sa-si achizitioneze abonamentele B’ESTFEST Summer Camp cu 50% reducere fata de pretul integral, promotia fiind valabila in perioada 13-20 decembrie 2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.