Targul Carturestilor – Micul targ de cadouri destepte

  • by
Targul Carturestilor - Micul targ de cadouri destepte

Targul Carturestilor - Micul targ de cadouri destepte

Ca-n fiecare an, decembrie e luna de targ la Carturesti. Targ altfel, de produse culturale, cum nu sunt tocmai multe prin oras. Punem in selectarea acestor produse toatz priceperea dobandita in 11 ani, astfel incat sa gasiti la noi cadouri cu suflet pentru cei dragi.

“Cadouri destepte” ne mai place sa le numim, pentru ca-ti trebuie minte si preocupare sa le alegi, sa le daruiesti si sa le primesti. Puteti opta intre ultimele noutati, cele mai bine vandute titluri din 2011, recomandarile nostre, albume de arta, carti de design si pentru copii, carti de bucate, muzica, filme, audiobook-uri, vinuri, o selectie atenta de ceaiuri de sezon si accesorii pentru prepararea lor, portelanuri japoneze, agende Moleskine, board games, instrumente de scris, podoabe pentru pomul de iarna, multe sortimente de turta dulce, dulceturi, ciocolata si delicatese, gadget-uri pentru cititori, jucarii si felicitari de sarbatori.

In mansarda Carturesti Verona, asa cum v-am obisnuit de cateva editii incoace, gasiti si produse de creativitate autohtona: accesorii vestimentare, obiecte inovative pentru viata cotidiana, grafica, fotografii in serii limitate, bijuterii, decoratiuni creative. Aceasta selectie care cuprinde nume precum Alina Ene, Malvinski, Laura Vargalui, George Neagu, Silvia Serban, platforma Extins, Cosmin Bumbut, Fredo and Pidjin, Ghica Popa, Noper, Saddo, este parte din proiectul ROD – Romanian Design, ce va fi demarat de Carturesti incepand cu luna ianuarie. Prin aceasta initiativa dorim sa contribuim la promovarea designerilor si artistilor romani si sa atragem atentia asupra potentialului pe care il are creativitatea autohtona in plan comercial.

Daca alegerea este prea dificila, puteti opta pentru un VOUCHER CADOU, valabil in oricare dintre librariile Carturesti.

Va asteptam cu drag in perioada 3-31 decembrie

Leave a reply (we review all comments)