Jamie Woon @ Atelierul de Productie

  • by
Jamie Woon @ Atelierul de Productie

Jamie Woon @ Atelierul de Productie

Truebick #2: Jamie Woon live in Bucuresti, pe 19 noiembrie la Atelierul de Productie

Pe 19 noiembrie, Jamie Woon va sustine un performance live la Atelierul de Productie, Splaiul Unirii 160. In deschiderea sa vor concerta Cuantune (in formula full live band) si Coughy, iar closing act-ul este lansarea oficiala a proiectului Policlinic.

Jamie Woon se adreseaza unui public fara limite prin complexitatea produsului sau artistic. Jamie este atat cantaret, cat si autorul si producatorul muzicii pe care o face. Nu poate nega nimeni fluxul de geniu adus de co-producatorul sau, Burial, care este in continuare de ordinul revelatiilor in ceea ce priveste muzica electronica.

La momentul actual, Jamie Woon este recunoscut pentru stilul sau eclectic care imbina R&B, soul si post-dubstep, care l-au consacrat inclusiv in topul BBC Sound printre locurile fruntase.
Concertul lui Jamie, indelung asteptat, a constituit o surpriza atat pentru fanii sai, cat si pentru publicul larg, care abia asteapta sa rasune live piese ca “Lady Luck” sau “Night Air”.

http://www.jamiewoon.com
http://www.myspace.com/jamiewoon

Policlinic inseamna jumatatea unui artist ajuns la maturitate, care reuseste sa se reinventeze stilistic, estetic si muzical intr-un personaj fin conturat si complet diferit de alter-ego-ul precedent.

Gojira paraseste incet-incet muzica cu bass si scoate la iveala proiectele discrete la care a lucrat peste ani, mult mai sofisticate si elegante atat ca forma, cat si continut.

Lansarea oficiala va avea loc pe 19 noiembrie, odata cu performance-ul Jamie Woon.

www.soundcloud.com/policlinic

Cuantune reprezinta imbinarea sound-ului clasic cu nu-jazz, impletire naturala punctata de vocea inconfundabila a solistei Elisabeth si de talentatii instrumentisti care insotesc acest proiect. Single-ul ”Stand up on your feet (We`re having a party)”, precum si mai multe informatii despre Cuantune, pe www.cuantune.com.

Coughy:
Lansat in 2009, Coughy prezinta de fiecare data un performance spontan, bazat pe incredere reciproca, fara repetitii. Dupa doi ani cu aparitii printre altele in cadrul EXPIFF 2010, Animest 2010, Future Sounds Festival 2011 si deschidere pentru No Age, Coughy pastreaza doar trei membri: Vlad Stoica, Ovidiu Bejan si Color Nurse. Melodiile, desi mult finisate fata de zidul de zgomot initial, pastreaza atmosfera si profunzimea initiala. Apetitul pentru tipuri de muzica foarte variate fac dificil de categorisit genul muzical al celor trei, in mod clar denota un stil in perpetua transformare.
http://www.facebook.com/CoughyCoughy
https://soundcloud.com/coughy-1

Acesta este un eveniment Truebick si Atelierul de Productie

Truebick este o platforma de evenimente dedicate performance-urilor de calitate cu artisti inovatori, care isi construieste singura o carte de vizita solida in agenda de nightlife din Bucuresti prin varietatea si consistenta propunerilor de petreceri si mai ales a artistilor.

Bilete se gasesc numai in avans la The Plot (Blanari 14) la pretul de 80 lei. Biletul este valabil numai insotit de bratara.

La acest eveniment este interzis accesul cu aparate foto profesionale.
Accesul la eveniment este permis doar persoanelor peste 18 ani.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)