Ai facut un scurt-metraj? Inscrie-l la Filmul de Piatra!

  • by
Ai facut un scurt-metraj? Inscrie-l la Filmul de Piatra!

Ai facut un scurt-metraj? Inscrie-l la Filmul de Piatra!

Daca ai facut un film de scurt-metraj (fictiune, documentar, animatie, experimental, videoclip, extrem), vei vrea sa-l inscrii la Filmul de Piatra 3.0 pentru a participa la un festival ca niciun altul, si pentru premii de peste 5000 de euro!

Inscrierile se fac simplu, online, la www.filmuldepiatra.ro iar pentru competitie sunt acceptate scurt-metraje realizate in 2010 si 2011 de autori din Romania si Republica Moldova. Deadline-ul este 30 noiembrie!

Editia “3.0” a festivalului va avea loc la Piatra Neamt intre 5 si 8 ianuarie, pentru un final de vacanta intr-un oras cochet, in care poti face schi sau alte sporturi de iarna si pentru un inceput de an cu cele mai bune scurt-metraje de la tineri cineasti romani si din festivaluri internationale, cu evenimente speciale, petreceri si concerte.

Sectiunea competitionala a festivalului va aduna cele mai bune creatii ale tinerilor cineasti, atat profesionisti, studenti la facultati de profil cat si amatori! Pe langa sectiunile clasice de festival (fictiune, documentar, animatie, experimental) si savuroasa categorie inaugurata anul trecut – videoclip, la editia 3.0 va exista si o sectiune speciala, dedicata sporturilor extreme: de la snowboarding la mountain biking si off-road.

Juriul competitiei va fi unul international, selectia la Filmul de Piatra putand aduce o vizibilitate deosebita post-festival, un salt in festivaluri internationale sau viitoare colaborari. Anul acesta, Institutul Cultural Roman va oferi premii cu o valoare neta de 4000 de euro celor mai bune filme din categoriile principale, la care se adauga numeroase premii in produse oferite de sponsori si parteneri.

Pe langa sectiunea principala, in cadrul festivalului vor fi proiectate scurt-metraje de la festivaluri partenere, vor fi organizate workshop-uri si intalniri cu invitati speciali, si se va pune un accent deosebit pe activitati de networking si timp liber: de la ineditul Sauna Party la evenimente pe partia de schi, concerte si petreceri. Vedeti cum ne-am distrat la celelalte editii, ce evenimente mai organizam si stati cu ochii pe noi pe www.facebook.com/filmuldepiatra!

Leave a reply (we review all comments)