Hot Casandra lansează EP-ul “Early Nightmares” și videoclipul “Larissa” @ Berlin

Sâmbătă, 5 noiembrie, Hot Casandra debutează oficial cu o nouă formulă de live cu ocazia lansării EP-ului “Early Nightmares” și a videoclipului primului extras pe single, “Larissa”. Evenimentul va avea loc la Berlin Club (Str. Constantin Mille Nr. 4) începând de la 21:00, seara va fi deschisă și, respectiv, închisă de duo-ul Yoon (dj set), Indie Jules și George G., iar prețul intrării va fi de 15 lei.

Hot Casandra – “Early Nightmares”

– disponibil din noiembrie 2011 –

EP-ul de debut semnat Hot Casandra, “Early Nightmares”, aflat la granițele dintre synth-pop, new wave și electronica, va conține cinci piese și va fi disponibil la vânzare pe suport digital începând de miercuri, 9 noiembrie. Lansarea EP-ului din București va fi precedată de un mic turneu în cele mai importante orașe din țară, iar datele concertelor vor fi anunțate în curând pe toate platformele sociale Hot Casandra.

Un teaser al EP-ului “Early Nightmares” se poate poate asculta aici:

www.facebook.com/video/video.php?v=10150454966282519

Hot Casandra – “Larissa”

Primul extras pe single, “Larissa”, s-a putut asculta timp de o lună în exclusivitate la Radio Guerilla, iar în curând va fi disponibil publicului larg. Pentru a găsi fata care să o întruchipeze pe Larissa în videoclip, Hot Casandra a anunțat înscrierile pentru casting pe pagina oficială de facebook și a ales câștigătoarea la câteva zile. Astfel, “Larissa” este, de fapt, Lavinia Costache din București.

Videoclipul piesei “Larissa” a fost filmat în urmă cu două săptămâni într-un atelier de arte plastice din București de către Lea Rasovszky și Adrian Popescu iar post-producția este semnată de Mario Oprean. Materialul video va fi disponibil, ca și EP-ul, tot de miercuri, 9 noiembrie, pe toate platformele sociale Hot Casandra.

Câteva fotografii de la filmarea videoclipului “Larissa” se pot regăsi aici:

www.facebook.com/media/set/?set=a.262200163816163.60957.148029045233276

Hot Casandra [live with band]

Hot Casandra [live with band] înseamnă Paul Ballo [voce], Radu Teodorescu [clapă], Mircea Ioniță [chitară / bass] și Iulian Cuculea [programare], iar la lansarea “Early Nightmares” de sâmbătă, 5 noiembrie, pe scenă, ca invitată specială, va urca și Bianca Ionescu, prim soprană la Opereta Română, care va interpreta două piese alături de trupă. Vocea Biancăi Ionescu se regăsește și pe “Hold Me Tight”, una dintre piesele de pe “Early Nightmares”.

Paul Ballo, producătorul, muzicianul și vocalistul din spatele proiectului Hot Casandra, este un nume cunoscut publicului român și nu numai de pe parcursul carierei sale ca toboșar în trupele Go To Berlin, The Amsterdams și Kumm. La ora actuală, Paul Ballo mai este implicat și în Trouble Is, trupa fondată anul trecut alături de Matei Țeposu, bunul său prieten și fost coleg de la Go To Berlin.

Mai multe informații despre Hot Casandra: www.facebook.com/HotCasandrawww.soundcloud.com/Hot-Casandra

Mai multe informatii despre lansare: www.facebook.com/event.php?eid=261064297277302

Tags:

1 thought on “Hot Casandra lansează EP-ul “Early Nightmares” și videoclipul “Larissa” @ Berlin”

Leave a reply (we review all comments)