Harta transportului in comun Bucuresti (RATB + METROREX)?

Harta transportului in comun Bucuresti (RATB + METROREX)

Harta transportului in comun Bucuresti (RATB + METROREX)

De fiecare data cand nu stiu cum sa ajung cu transportul in comun undeva in Bucuresti deschid site-ul RATB si incerc sa descifrez informatia ingramadita in hartile disponibile pe acest site. Harta metroului o cam stiu in intregime dar cea a tramvaielor, autobuzelor si troleibuzelor ca sa nu zic cea a transporturilor express si cele de noapte nu le stiu mai deloc. Si, cum ziceam, hartile cu trasee afisate de RATB sunt de cele mai multe ori inutile. Circul f rar cu RATB dar cand vreau/am nevoie sa o fac nu gasesc nicaieri informatii care sa ma ajute sa ajung la destinatie.
Au intr-adevar harta cu traseele unor anumite masini dar nicaieri o harta cu absolut toate traseele suprapuse pe harta orasului. Este aceasta harta generala dar din care nu prea intelegi mare lucru.
Stiti o alternativa mai buna?

Harta transportului in comun Bucuresti (RATB + METROREX)

Cineva mi-a recomandat transporturban.ro care pare o initiativa f buna (au si aplicatie de android) dar nici ei nu au o harta a traseelor. Poate intr-o versiune viitoare.

Eu ca bucurestean ma descurc pana la urma dar ma gandesc la un strain care vine in oras si are nevoie de aceste informatii. Imi aduc aminte ca prin mai toate tarile pe unde am umblat am gasit f  repede pe net site-uri f complexe cu traseele transporturilor in comun. Complexe dar extrem de usor de folosit si inteles. Austria cred ca mi s-a parut cea mai pusa la punct la acest capitol.
Avem si noi si nu stiu eu?

Poate face cineva. Eventual cuplata si cu Harta Monumentelor Istorice din Bucuresti.

7 thoughts on “Harta transportului in comun Bucuresti (RATB + METROREX)?”

Leave a reply (we review all comments)