The Mono Jacks lanseaza primul videoclip si un nou single

  • by
The Mono Jacks lanseaza primul videoclip si un nou single

The Mono Jacks lanseaza primul videoclip si un nou single

THE MONO JACKS LANSEAZA PRIMUL VIDEO-CLIP CONCOMITENT CU NOUL SINGLE

La aproape un an de la lansarea albumului de debut, trupa rock The Mono Jacks va debuta si in format video. Vineri, 28 octombrie, in Jukebox Venue din Bucuresti, ‘jack-urile’ vor proiecta in premiera absoluta debutul lor video – ‘WOMAN’. Imediat dupa proiectie, seara va continua cu un concert The Mono Jacks ce va fi precedat de alte doua prestatii live ale unor trupe prietene, invitate sa intregeasca evenimentul.

“WOMAN”, noul single The Mono Jacks, este o compozitie recenta care va beneficia de un video-clip regizat de Vlad Fenesan, mult mai bine cunoscut ca bassist al trupei Robin & The Backstabbers. Mai multe “imagini” veti avea ocazia sa vizionati in data de 28 octombrie la Jukebox Venue din Bucuresti, Str. Turturelelor 11, incepand cu ora 21:00.

Un fragment din noul single The Mono Jacks ‘WOMAN’ poate fi ascultat accesand acest link – https://soundcloud.com/the-mono-jacks/woman-clip-preview sau pe paginile oficiale ale trupei. ‘WOMAN’ este primul single extras de pe urmatorul material al trupei, ce va fi lansat oficial la inceputul lunii decembrie.

In prezent, Doru Trascau (voce, chitara), Florin Vasile (chitara, voce), Alex Voicu (bass) si Dorian Cazacu (tobe) lucreaza la finalizarea noilor piese si la “cristalizarea” show-ului ce va avea loc pe 28 octombrie si care va contine si alte cateva surprize.

Biletele pentru acest eveniment vor putea fi procurate exclusiv in ziua evenimentului de la locatie, incepand cu ora 19:00 si vor costa 15 Lei pentru cei care le achizitioneaza pana la ora 21:30 si 20 Lei pentru cele achizitionate dupa aceasta ora.

Facebook Event: https://www.facebook.com/event.php?eid=250019688382646
Preview single ‘WOMAN‘: https://soundcloud.com/the-mono-jacks/woman-clip-preview

Tags:

Leave a reply (we review all comments)