Suie Paparude LIVE @ Wings Club & prima vizionare a clipului Moartea Boxelor

  • by
Suie Paparude LIVE @ Wings Club & prima vizionare a clipului Moartea Boxelor

 Suie Paparude LIVE @ Wings Club & prima vizionare a clipului Moartea Boxelor

Suie Paparude LIVE @ Wings Club, cu prima vizionare a clipului Moartea Boxelor intr-un club bucurestean, joi, 27 octombrie

Joi, 27 octombrie, se redeschide sezonul de concerte la Wings Club (Mihai Eminescu 127), de aceasta data, cu Suie Paparude.

Pret intrare: 15 lei (un shot de tequila inclus)
Open doors: 21.00

Afterparty w/ DJ Streetlight

BONUS: Prima vizionare intr-un club bucurestean a clipului piesei “Moartea Boxelor”, ce va fi lansat oficial, marti, 25 octombrie.

Link eveniment FB: www.facebook.com/event.php?eid=264197703621306

Suie Paparude inseamna:

Michi (Mihai Campineanu)
Bean (Alexe Marius Andrei)
Dobrica (Mihai Dobre)

Despre Suie Paparude: “Toamna lui 93, Club A. Suie isi face debutul, atmosfera este alternative-new-wave. Urmeaza 6 albume, 9 videoclipuri, muzica pentru film,mii de concerte, dintre care unele in deschiderea unor super trupe, precum Depeche Mode. Trec 16 ani.

Prima jumatate a lui 2010 promite cel de-al saptelea album, o continuare fireasca a celor precedente, dar cu un feeling mai dark, mai serios. Nu lipseste autoironia, iar hiturile aduc zambetul pe buze si energia in … picioare.

Sound-uri noi din 2010 incoace: basi care distrug bretele si fac coafuri gratis se imbina cu piese delicate, pline de emotie si substanta, dar si cu piese menite a fi hit-uri.

De la Suie “decat” respect!

www.suiepaparude.ro

www.facebook.com/suiepaparude.ro

Tags:

Leave a reply (we review all comments)