Shorts’UP revine cu “Adevăr sau Provocare” @ MNAC

Shorts'UP revine cu "Adevăr sau Provocare" @ MNAC

Shorts'UP revine cu "Adevăr sau Provocare" @ MNAC

Filmul și teatrul fuzionează la ShortsUP, pe 23 octombrie
Adevăr sau Provocare: despre infidelitate în 12 feluri posibile

Infidelitatea văzută prin 12 povești scurte în teatru și film dă naștere unui experiment de artă contemporană fără rețetă. ShortsUP, proiectul prin care scurtmetrajele prind viață și D’AYA, compania independentă de teatru fondată de regizoarea Chris Simion își unesc forțele pentru un eveniment fără precedent: “Adevăr sau Provocare”. Acesta are loc duminică, 23 octombrie de la 19.00 la MNAC (Muzeul Național de Artă Contemporană din cadrul Palatului Parlamentului).
Filme scurte premiate despre infidelitate și tablourile piesei “Ce ne spunem când nu ne vorbim” (regia Chris Simion) își vor da replica pentru a compune un happening neconvențional, în premieră în România. Filmul și teatrul vor anula granițele și vor compune o reprezentație eclectică, dar cu același suflu: urban, apropiat de trăirile și nedumeririle cuplurilor contemporane.
Vinovăția, regretul și iertarea sunt doar o parte dintre necunoscutele care nuanțează și fac imposibilă aplicarea de etichete, când vine vorba de iubire. Iar minciuna și adevărul nu mai par atât de simple și de “alb-negru” într-un cuplu. Și totusi… Ai inșelat sau nu ai înșelat? Personajele, vinovate sau inocente, în film sau în teatru, îsi vor susține pledoariile duminică, pe 23 octombrie, la “Adevăr sau Provocare”. Din distribuția piesei fac parte Cristi Iacob, Ilinca Goia, Vitalie Bichir și Gabriela Iacob. Informații detaliate despre filme puteți găsi pe www.shortsup.ro.
Evenimentul marchează începerea sezonului 2011 – 2012, prin care ShortsUP readuce în atenție cele mai valoroase scurtmetraje din lume într-o platformă de expunere unică, ce îmbină filmul scurt cu artele conexe cinematografiei.
Biletele se vor pune în vânzare înainte de eveniment, la MNAC, Palatul Parlamentului.

Facebook event

Tags:

2 thoughts on “Shorts’UP revine cu “Adevăr sau Provocare” @ MNAC”

  1. Pingback: Duminica, ShortsUP prezinta Adevăr sau Provocare @ MNAC | Feeder

  2. Pingback: Trailer ShortsUP Adevar sau Provocare | Feeder

Leave a reply (we review all comments)