Engine-EarZ Experiment LIVE @ Arenele Romane

  • by
Engine-EarZ Experiment LIVE @ Arenele Romane

Engine-EarZ Experiment LIVE @ Arenele Romane

Sambata, 22 octombrie 2011, Arenele Romane (Parcul Carol, strada Cutitul de Argint, nr. 26)
ENGINE-EARZ EXPERIMENT
Live dubstep band

Sambata, 22 octombrie, la Arenele Romane, ii vom vedea la Arena dnb pe ENGINE-EARZ EXPERIMENT, cei supranumiti “Massive Attack ai generatiei dubstep”. Sunt prima trupa de live dubstep prezenta in Romania si cand spunem live ne referim la trupa de 7 oameni cu instrumente variind de la clape pana la tobe, tabla, cymbal sau darbuka.

Alaturi de ei pe scena vor urca maestrul GOJIRA, Dani, Planul si Inflex. La visuals i-am invitat pe olandezul, Hybrid Visuals, frantuzoaica VJ ALU si DIAAN.

Engine-Earz Experiment este un colectiv de artisti format in 2009 in jurul muzicianului Prashant Mistry. Acesta avea deja in palmares productii muzicale impreuna cu basistul de jazz castigator la premiile Grammy John Benitez, Roots Manuva, Foreign Beggars sau Aloe Blacc.
Inca de la inceput au fost apreciati si respectati de muzicieni cum sunt The Streets (au cantat in deschiderea turneului lor britanic UK FAREWELL TOUR), Tricky (au cantat in deschiderea turnului sau european primavara 2011), Dreadzone (in 2011 au avut impreuna turneu la nivel national in UK), Skream, Benga sau Caspa. De asemenea au fost deja prezenti la cele mai mari festivaluri britanice cum sunt Glastonbury, Glade, Latitude, Love Box, Time Out Sessions, We Are The People, Camden Crawl dar si Shambala (CAN), Phono (Denmark), Jazz Festival (Germany), Outlook (Croatia), Winter Sessions (France) and Open Source (Germany) in afara Angliei.

Muzica lor este atat pentru inima si suflet cat si pentru urechi si picioare, neuitand emotia, misticismul, politica sau activismul. Este o muzica cu aspiratii revolutionare, care trezeste forta in oameni si care incurajeaza sa recunoastem ca intotdeauna avem o voce comuna.

Printre cele mai importante piese EEE sunt: Reach You, Kaliyuga sau They Live.

Aceasta petrecere este prezentata impreuna cu prietenii de la Boarder’s, care pe 22 octombrie vor sarbatori alaturi de noi primii 10 ani de existenta.

Totul se va desfasura in Arenele Romane intr-un cort incalzit incepand cu ora 20:30.

Va invitam sa urmariti evenimentul pe Facebook pentru a afla detalii despre artisti, informatii despre program si sa participati la concursuri cu invitatii.

Acces:
25 lei
in avans la Boarder’s

35 lei
la poarta (evenimentul incepe la ora 20:30).

Arena dnb se gaseste la adresa: http://www.facebook.com/arena.dnb.romania. Stati cu ochii pe noi si aflati ce petreceri mai pregatim.

Despre locatie: http://bit.ly/9aJyCC
Mai multe detalii pe http://arenadnb.ro.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)