DJ ANDY SMITH (ex-Portishead) revine la Bucuresti

DJ ANDY SMITH (ex-Portishead) revine la Bucuresti

Pe 22 octombrie , ANDY SMITH revine in Romania, la Madame Pogany, alaturi de MC HONEYBROWN. Cei doi ne promit `a funky party night` . Be there!

In setul lui Andy Smith veti recunoaste scratch-uri al unor piese cu influente old school (anii 70, 80, 90 ) de Hip Hop, Soul, Funk, Boogie, Reggae , mixate cu vibe-uri de petrecere in stil Bristol.

Numele lui Andy Smith este asociat cu Portishead, datorita elementelor de hip-hop scratch DJ-ing care completeaza si definesc sound-ul cunoscutei trupe trip-hop pe primele două sale albume. Smith era deja cunoscut printr-o cariera solo sau in colaborarea cu alti artisti internationali si inainte de a fi membrul trupei Portishead, atat ca dj cat si ca producator, sample supplier & record compiler.

Andy a devenit unul dintre cei mai respectati dj de club si un nume de referinta in industria muzicala. Din 1998 , lansa albume cu mixuri de mai multe genuri, combinand scratching de vintage funk, R&B si Soul cu Hip Hop contemporan.

https://www.youtube.com/watch?v=4hFCu6qm9pI&NR=1

“The Document” (1998), este primul album de mix-uri care combina o varietate atat de mare de genuri muzicale, pornind de la piesele unor muzicieni atat de diferiti, precum Tom Jones, Peggy Lee , The Jungle Brothers si The Spencer Davis Group.

Pe langa numeroasele live mix-uri din cluburile din toata lumea, Andy are si o bogata activitate de studio. Enumeram aici doar cateva albume ” Sounds Start Rockin'”,” Dj Andy Smith’s Freestyle Mix”, “Andy Smith’s Northern Soul” , “Dj Andy Smith & Dean Rutland Present New Orleans Funk Experience”.

Proiectul Dynamo Productions, alaturi de Scott Hendy (Boca 45) se bucura de aprecierea publicului si a presei de specialitate, albumul lor Analogue fiind cotat top 5 de revista muzicala britanica Mojo.

Cel mai recent disc al lu Andy Smith este o compilatie din seria ‘Lets Boogaloo’ , de la Recordkicks label. Este o colectie de deep funk, latin jazz & northern soul, care include piese ale The New Mastersounds, Ralph Robles, James Carr, Baby Charles, Billy Garner. Ann Alford, Eddie Palmieri , etc.

Mai nou a aparut si pe cd Jam Up Twist, o compilatie cu mixuri de rock’n’roll, R&B, Northern Soul și ska, care poarta numele serilor sale de succes din cluburile din Londra, Dublin si Bristol.

https://www.youtube.com/watch?v=tyyXe1QFHFc&NR=1 (Andy Smith)

www.youtube.com/watch?v=olHs4ahBoF0 (Mc Honeybrown)

Mai multe informatii :

www.madamepogany.ro

Rezervari: 0743 661 782

Madame Pogany – Str. Banu Antonache, nr 40 -44, zona Piata Floreasca, Bucuresti.

Tags:

1 thought on “DJ ANDY SMITH (ex-Portishead) revine la Bucuresti”

  1. Pingback: Scurt interviu cu Andy Smith (ex Portishead) | Feeder

Leave a reply (we review all comments)