Charlie Dundeen, VRT, K-lu @ Base

  • by
Charlie Dundeen & VRT @ Base

Charlie Dundeen, VRT, K-lu @ Base

Merci Charity Boutique te invita pe 22 octombrie in Base, strada Sepcari Nr.22, pentru a sustine cauza Alessiei, o fetita de numai 5 luni care are nevoie de ajutorul nostru.

Alessia Maria Truica a fost diagnosticata cu SCLEROCORNEE ceea ce inseamna ca nu vede si nu va vedea fara un transplant de cornee, din pacate aceasta operatie nu se face la noi in tara si este destul de costisitoare, cca 70.000 EURO. Pana in luna Decembrie, parintii Alessiei trebuie sa faca rost de 40.000 euro, diferenta de bani pentru operatia fetitei.

Evenimentul va incepe la orele 22.00 cu o petrecere sustinuta de Charlie Dundeen, VRT si K-lu.
Charlie Dundeen este un Dj cu experienta care imbina placut genuri de muzica precum house, electro, funk breaks, set-urile de dub sau reggae, surprinzand intotdeauna prin calitatea muzicii pe care o mixeaza dar si prin stilul sau de a anima o petrecere prin modul vesel si vibrant pe care il abordeaza.
VRT aka Adrian Vizireanu este un artist care a inteles perfect rolul de entertainer al DJ-ului, fara a face compromisuri si care te poate binedispune oricand si oriunde. Soundul lui VRT era intr-o continua evolutie astfel incat acesta incepe sa mixeze pe langa Drum & Bass alte genuri muzicale de dans. In prezent, seturile sale sunt un melanj de genuri destinate dancefloor-ului ce se impletesc subtil si te transporta intr-o calatorie prin Disco, House, Funk si alte stiluri inrudite. www.mixcloud.com/vrt ; www.soundcloud.com/vrt
K-lu aka Alin Constantin promoveaza genuri ca: funk, nu¬jazz, afro¬beat, hip hop, bossa nova, broken¬beat, breaks. Are o mare pasiune pentru ceea ce inseamna turntablism de aceea seturile sale muzicale sunt presarate cu nenumarate scratch¬uri si momente speciale. In prezent canta alaturi de instrumentisti, facand parte din mai multe proiecte sau trupe cu care ajunge sa concerteze la Festivalul de Jazz de la Garana, pe scena Filarmonicii sau in afara tarii. https://soundcloud.com/k-lu

Alessia are nevoie de ajutor, Vino si tu sa o sustii.

Banii obtinuti in urma acestui eveniment vor fi donati Alessiei.
Si tu poti schimba vieti.

Pentru mai multe detalii:
Alina (M.C.B.) – 0723 79 51 93
Truica Daniela – 0765 88 10 74
Deasemenea puteti dona in contul RO81RNCB0549112677290001

Tags:

Leave a reply (we review all comments)