Reset & Setup cu Emalkay, Suie Paparude, Matt-U @ Setup

  • by
Reset & Setup cu Emalkay, Suie Paparude, Matt-U @ Setup

Reset & Setup cu Emalkay, Suie Paparude, Matt-U @ Setup

Tuborg Sound – Open for Music si Setup Venue prezinta pe 21 si 22 octombrie : Reset & Setup: 2 nopti puternice de muzica electronica proaspat aleasa alaturi de reprezentanti ai scenei globale de dubstep si drumandbass: Emalkay si Matt-u si legendara trupa romaneasca Suie Paparude in concert live. Mai multi artisti si detalii in curand !

Genial si fara pereche, Emalkay refuza sa fie definit de orice altceva decat propria sa evolutie muzicala. De la productiile de grime si garage, la lansarea albumului de debut ‘Eclipse’ producatorul britanic continua sa reprezinte cele mai noi evolutii din sfera muzicii electronice.

Pionier al scenei de dubstep prin release-uri precum ‘When I look at You’ sau ‘Crusader’ la Dub Police si Storming Productions – Emalkay pune la incercare sisteme de sunet si sensibilitati audiofile.

O mana de remixuri bine alese la artisti precum Pendulum, Faithless si Miike Snow, au propulsat muzica sa mai departe, catre un public global, cu aparitii la cele mai mari festivaluri, turnee in Statele Unite si Canada, aparitii speciale la Glastonbury si seri de neuitat la Fabric London.

Albumul de debut ‘Eclipse’ continua seria inovatiilor pastrand totul in zona 140bmp dar experimentand cu elementele ritmice, compozitionale si sonore.

In plina ascensiune Emalkay la Timisoara in octombrie in cadrul Tuborg Sound Reset & Setup.

Budapesta continua sa reprezinte estul Europei in sfera beaturilor rupte, iar Matt-u este unul din cei mai importanti exponenti ai sai. Dupa ce s-a afirmat in cadrul scenei globale de drumandbass, cu releaseuri la Moving Shadow, Timeless si Cylon – a inceput sa exploreze sfera dubstep, unde se bucura de sustinerea unor nume de varf precum Skream, Mary Anne Hobbs, N-Type, Youngsta, Distance precum si de aparitia unor piese in playlisutrile BBC Radio 1 si Kiss. Releaseuri la case precum Subway, Osiris, Wheel & Deal si Boka il confirma ca unul din producatorii de seama ai genului.

Cu skilluri de DJ la fel de remarcabile ca si cele de producator, acest selector este apreciat pentru abilitatea de a impleti diferite genuri, trecand usor dintr-un registru in altul.

Chintesentiala trupa de muzica electronica româneasca: Suie Paparude revin in 2011 la Setup Venue, de aceasta data cu atitudine de scoala noua si sunete proaspete.

Una dintre primele si cea mai importanta formatie de muzica electronica din Romania, Suie Paparude este formata in prezent din Mihai Campineanu (Michi), Mihai Dobre (Haute Culture) si Alexe Marius Andrei (MC Bean), trupa are in spate 8 albume lansate si o gramada de concerte in tara (si nu numai) alaturi de nume importante precum Pills, Moby, Propellerheads, Ganja Kru, Slacker, DJ Hype, JHQ.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)