JOINTZ #2 – Pimpsoul @ Goblin

  • by
JOINTZ #2 - Pimpsoul @ Goblin

JOINTZ #2 - Pimpsoul @ Goblin

Club Goblin prezinta JOINTZ

Seria de petreceri JOINTZ continua cu inca un nume de referinta pe scena Nufunk : Pimpsoul. Va asteptam Joi 20 Octombrie in Club Goblin (Str. Smardan 30) incepand cu ora 22.00.

Pimpsoul (UK) https://soundcloud.com/pimpsoul | http://www.facebook.com/pimpsouluk

Cunoscut pana acum sub numele de Darftphunk, Pimpsoul isi lasa amprenta de peste zece ani asupra scenei musicale. Creierul din spatele Pimpsoul este Steve Jeffery, care in ultimii zece ani a fost cap de afis la concerte din intreaga lume : de la Londra la Liverpool , de la Cornwall la Croatia , de la Azerbaijan la Australia.

Single-ul de debut “The One” lansat pe albumul Bombstrikes, a fost puternic aclamat de critici, sustinut de A-Skillz, Beat Vandals, Mooqee, Krafty Kuts, Ali B dar si prezent la toate festivalurile din Marea Britanie in vara lui 2009.

Dupa lansarea “Noggins Groove” alaturi de Claire G pe albumul Ground Level , Pimpsoul a continuat cu smash-hitul “On Point”, care a fost indelung sustinut de toti pionii importanti ai industriei: de la DJ Yoda la Jon H (Fort Knox 5)

In ultimele sase luni, Pimpsoul a remixat muzica pentru artisti din intreaga lume : pentru DJ Love Ali B , pentru maestrul funk din Germania Basement Freaks, pentru popsterii chill-out din Rusia Kooqla si Wunderkind-ul din AustraliaNick Thayer.

Cand nu este in studio, Pimpsoul face sa vibreze scena Nufunk ; cu show-uri in cluburi din Marea Britanie, Polonia si Germania , intotdeauna pregatit cu propriile mash-ups si re-edits.

Puteti asculta aici ultimele track-uri ale lui Pimpsoul :
https://soundcloud.com/pimpsoul
Warm-up:
The Gemini Bros. https://soundcloud.com/the-gemini-bros

Gemenii electrici isi au radacinile in Web Club (Bucuresti), care in urma cu mai bine de zece ani a fost rampa de lansare a multor artisti din lumea electronica underground. Pe vremea aceea experimentau mult si mergeau adanc in techno si funky house. Au urmat party-urile cu Marika si DJ Vasile (Shukar Collective & NSK), dar si colaborarea cu Dj Rainer Meskalin, resident la Club Opera din Leipzig.

Au crescut si au vrut mai mult. Au inceput cu stilul muzical. L-au rafinat punandu-si amprenta personala. Au ajuns la nu-funk, electro-funk, funky house, boogie groove, nu-disco si bossa nova, care, zicem noi, ii “coafeaza” foarte bine. Si nu s-au oprit aici. Asa au inceput sa imparta platanele cu Kraak & Smaak (NL), A-Skillz (UK), Ed Solo (UK), JFB (UK), Waldeck (AU), Pimpsoul (UK), Balkan Hotsteppers (BE), True Ingridients (UK) si lista continua…

Noi am spune ca au fost multumiti. Insa ei vor si mai mult, astfel ca una dintre primele lor productii au ajuns pe compilatia “WMC 2011 Aerania Tribal”. Treptat au inceput sa primeasca cereri pentru remix-uri de la label-uri ca Soulab Rec. (Franta), Big Balls Rec. (Elvetia), Timewarp Records (Grecia).

Din cate am observat, este clar ca vor continua. Astfel ca noile productii sunt pe cale de a fi semnate cu alte case de discuri importante din scena groove nu-funk-ului.

After: Amon
Mix Amon: https://www.mixcloud.com/amon_ld/45-minutes-with-basement-freaks/

Detalii:
Data: Joi 20 Octombrie, 2011
Locatie: Club Goblin, Str Smardan nr 30
Ora: 22.00
FB RSVP: http://www.facebook.com/event.php?eid=126181437484817
JOINTZ on FB: http://www.facebook.com/pages/Jointz/304531036228556
Intrare: 15 lei (1 shot de tequila inclus)

Seria de evenimente JOINTZ este sustinuta de emisiunea Funk Electronique prezentata de The Gemini Bros. la Dance FM in fiecare luni seara de la orele 22.00. Emisiunea promoveaza muzica funk clasica (din anii 60-70) dar si nu-funk, ghetto-funk, electro-funk si pe langa mix-ul live prezentam si artisti, labeluri, partyuri atat din tara cat si de peste hotare.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)