WBEEZA @ Tralala

  • by

Tralala Club prezinta cel mai fresh export al noului val de House britanic.

Vineri, pe 14 Octombrie 2011 incepand cu ora 22:30 la Tralala Club (Str. Lipscani 43 – in gang) in centrul istoric al capitalei se pregateste un live set provenit direct din Peckham, South London marca:

WBEEZA (Third Ear Recordings – UK)
Supporting line-up asigurat de:

MEEWEE

O aparitie relativ noua pe scena nationala dar mereu incantatoare in spatele deck-urilor, Meewee a demonstrat in repetate randuri pe line-up-uri alaturi de nume ca Tevo Howard, Lone, Tokimonsta, Lovebirds, Cosmin TRG sau Jay Shepheard, calitatile in materie de mixing si selectie a celor mai soulful si antrenante sound-uri.

https://soundcloud.com/meewee

TONÉ (BASICS)

Mixeaza din 2007, a trecut prin Dubstep iar in 2010 s-a reconvertit la fuziuni House, Techno si Bass Music de import britanic intre 120 si 135 bpm. A mixat de-a lungul timpului alaturi de nume ca Ben UFO, Ikonika, Cosmin TRG sau Loefah si promite un showcase personal in warm-up-ul serii de 14 Octombrie.

https://soundcloud.com/toneproduction

Pretul unui bilet este de 15 RON si se achizitioneaza in seara evenimentului, la intrare.

Wbeeza, pe numele lui adevarat Warren Brown, este considerat la ora actuala cel mai apreciat export sud-londonez al muzicii House. A debutat in 2009 semnand cu label-ul britanic Third Ear Recordings, label cu care lucreaza si in prezent. Dupa 2 ani de activitate tanarul de doar 25 de ani devine “the house sound of London, the young producer that are all so excited about”.

Desi cu o titulatura foarte clara, stilul lui Wbeeza nu se limiteaza doar la muzica House. Influentele sale provin din cultura sud-londoneza in care s-a dezvoltat din punct de vedere musical: Hip-Hop, R&B, Funk, Jazz, Swing, Minimal, Old Rave Techno – oare a omis ceva? Nu prea, omul are cam toate ingredientele pentru un set de succes! Publicul a fost zguduit de set-urile lui la festivalurile Free Rotation si secretsundaze precum si la Tape Club si Watergate in Berlin.
Spre finalul lui 2010 apare Void – albumul de debut, moment care coincide cu numeroase recenzii extrem de favorabile, aprecieri din partea unor artisti cum ar fi Mr. Scruff, Levon Vincent, Delano Smith si multi altii. In mai 2011 Wbeeza isi face intrarea la Fabric – celebrul club londonez, la invitatia Hessle Audio alaturi de Ben UFO, Pangaea si Ramadanman.
Toate acestea fiind spuse, stim ca v-am captat atentia! Mai multe informatii despre tanarul talent pot fi gasite aici:

http://www.myspace.com/wbeeza
http://www.residentadvisor.net/feature.aspx?1238
http://www.third-ear.net

Iar pentru a afla si intelege mai bine ce inseamna Wbeeza live set, the seminal Boiler Room alaturi de secretsundaze l-au avut pe W.B. ca invitat pentru un set de jumatate de ora. Video inside:

http://boilerroom.tv/wbeezas-30-min-mix/

Mai multe informatii despre eveniment si Tralala Club pe www.tralalaclub.ro

Tags:

Leave a reply (we review all comments)