TRUS’ME @ Berlin

TRUS’ME

VINERI 14 OCTOMBRIE 2011, ORA 22:00
CLUB BERLIN, BUCURESTI

TRUS’ME
(Prime Numbers, UK)
Aaaaaand he’s back!
David Wolstencroft James aka Trus’me se intoarce in Bucurest vinery 14 octombrie, in cadrul unui eveniment Color la Club Berlin.
Fondator al label-ului de success Prime Numbers, David este originar din Manchester si se apropie de fericita aniversare a unei decade de cariera in muzica electronica.
Daca va intrebati cum suna un set in care un DJ imbina disco cu deep house si Detroit techno, atunci trebuie sa aflati raspunsul la aceasta intrebare ascultand unul semnat de Trus’me. Daca va intrebati cat de groovy si sexy sunt productiile Trus’me, puteti afla raspunsul la aceasta intrebare ascultand macar una dintre productiile sale, “Nars”, piesa care a fost coloana sonora pentru colectiile Miu Miu primavara / vara 2011.
Albumul sau de debut, “Working Nights”, lansat la Fat City Recordings in 2007, i-a confirmat pozitia ca producator si a atras cereri de remixuri de la nume ca LCD Soundsystem, Motor City Drum Ensemble si Alton Miller. Feedback-ul nu a incetat sa apara nici dupa cel de-al doilea album, “In The Red”, lansat tot la FCR.
Deseori comparat cu Moodymann ca si selectie si tehnica in DJing, deseori intalnit in pupitru alaturi de Theo Parrish si Levon Vincent, deseori sustinut ca producator de Ben Klock, Marcel Dettmann si Terrence Dixon, Trus’me este cu siguranta un muzician versatil si ecletic care inca mai are de spus multe.
Color va recomanda sa accesati soundcloud.com/TrusMe pentru a intelege mult mai bine ceea ce cuvintele nu pot descrie: sound-ul Trus’me.
Ne vedem pe 14 octombrie!

Line up:
– TRUS’ME
– Fouchat
– Hijack
– Giuser

Detalii:
– Data: vineri, 10 octombrie 2011, ora 22:00
– Organizator: Color – http://coloring.ro
– Locatie:Club / Gradina Berlin
– Adresa: Str. Constantin Mille Nr. 4, Bucuresti

Intrare:
15 lei – inainte de 00:00
20 lei – dupa 00:00
Link eveniment Facebook:
http://www.facebook.com/event.php?eid=171425176273651
Color:
http://coloring.ro

1 thought on “TRUS’ME @ Berlin”

  1. O sa vin neaparat la aelbme concerte, mai ales ca-mi face placere de fiecare data sa te aud cantand. PS: de cand am fost cu tine la Violeta’s acum nu ma pot abtine sa nu ma duc aproape zilnic.E super! Mi-a placut tare mult

Leave a reply (we review all comments)