Skip to content
Red Bull Racing Can te provoaca la o cursa de masini radio-comandate

Red Bull Racing Can te provoaca la o cursa de masini radio-comandate

  • by

Red Bull Racing Can te provoaca la o cursa de masini radio-comandate

UPDATE: Pentru a ne asigura ca vremea nu ne impiedica sa dam tot ce-i mai bun pe circuit, ne mutam in corpul AN, Universitatea “Politehnica” din Bucuresti.

Bucuresti, pe 13 octombrie, in parcarea Clubului Dumars, din Complex Studentesc Regie

Pe locuri. Fiti gata. START!
Red Bull Racing Can te provoaca la o cursa de masini radio-comandate

Red Bull Racing Can este o competitie dedicata studentilor, ingineri indemanatici si piloti indrazneti, in aceeasi masura. Foloseste-ti abilitatile de inginer pentru a construi cea mai tare masinuta radio-comandata doar din canuri de Red Bull. Aseaz-o pe asfat, la start si piloteaza masinuta din canuri cu dibacie, pentru ca vei avea un adevarat traseu de parcurs, plin de curbe si sicane, insa merita, pentru ca poti deveni CAMPIONUL MONDIAL RACING CAN, titlu deloc de ignorat!

Red Bull Racing se refera la ingeniozitatea si creativitatea inginerilor constructori si la a primi aplauze din partea spectatorilor, dar si faima in campus.

Seria de evenimente RED BULL RACING CAN are loc in mai multe orase, nu numai din Romania, ci si din lume. Pana la 20 de participanti se pot lua la intrecere intr-o adevarata cursa de masini. Cu… masini radio-comandate unice! Caii putere de sub „capota” vor contribui la atingerea unei viteze considerabile, cat sa faci cateva drifturi in curbe. Sa pilotezi cu ajutorul unei telecomenzi, de la distanta este o adevarata provocare. Si… sa nu mai vorbim de distractie. Pentru a da dovada de fair play, sasiul tuturor masinilor va fi acelasi. Insa „caroseria”, aerodinamica si mai ales design-ul vor face diferenta. Si aici intra in rol si can-ul despre care va povesteam mai sus! Pentru ca atunci cand vine vorba de scor in aceasta competitie, can-ul va face diferenta!

Caroseria, aerodinamica si design-ul pot fi facute doar din can-uri de Red Bull. Acel spoiler din spatele masinii nu este doar pe post de prindere, ci este un element de diferentiere, la fel ca si la alte detalii tehnice de design sau mici trucuri ingineresti.
Daca doresti sa castigi competitia Red Bull Racing Can, nu este suficient sa treci primul linia de final, precum Sebastian Vettel. Design-ul este si el important pentru ca trebuie sa impresionezi juriul aflat la fata locului, iar fanii care iti vor vota echipa pe Facebook iti garanteaza o buna pozitie la start – si extra puncte!

Aceasta competitie unica debuteaza cu o serie de calificari in campusuri universitare, locul in care viitorii ingineri isi pot arata creativitatea si indemanarea in fata spectatorilor. Pe traseu, pe langa design, masinuta trebuie sa faca fata concurentei, sicanelor si curbelor! Va putea face fata masina ta presiunii traseului, dar si atacului celorlalte 19 masini?

Cea de patra oprire Red Bull Racing Can are loc la Bucuresti, pe 13 octombrie, in parcarea Clubului Dumars, din Complex Studentesc Regie. Prima oprire a Red Bull Racing Can a avut loc la Cluj Napoca, etapa castigata de echipa PSI, cea de a doua etapa a avut loc la Iasi, castigata de echipa B.D.A, iar cea de a treia oprire a fost la Timisoara, unde echipa castigatoare a fost MnM. Asa ca, daca esti student, priceput in a manui telecomanda unei masinute si crezi ca poti fi un bun pilot, prima parte este deja rezolvata. Nu ramane decat sa-ti mai gasesti un prieten, indemanatic in ale mesteritului, care sa devina directorul tehnic al echipei. Apoi, inscrieti-va pe www.redbull.ro/racingcan, pana pe 6 Octombrie, ora 17.00. Tot aici veti gasi si toate detaliile despre regulament.

Pentru ca orice echipa si cursa are fanii ei, cheama-ti prietenii sa te incurajeze. Distractia este asigurata!

Cea mai rapida si cel mai interesant design vor castiga… un loc in finala nationala. Insa acesta nu este finalul cursei! Campionul national si directorul tehnic vor merge in finala chiar la Milton Keynes, in Anglia, acolo unde isi are rezidenta adevarata echipa de Formula 1, Red Bull Racing, unde se vor mai intrece cu alti participanti din 25 de tari in finala mondiala Red Bull Racing Can.

Dupa etapa din Bucuresti, un juriu avizat va hotari dintre cele patru echipe castigatoare a etapelor locale cine pleaca sa reprezinte Romania in Finala Mondiala de la Milton Keynes, acasa la Red Bull Racing, doar pe baza designului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version