Orange a lansat University of Cool

Orange a lansat University of Cool

“Ne-am spus că orice se poate învăţa. Chiar şi ce e cool. Şi uite-aşa ne-a venit ideea să facem University of Cool – locul unde nu se dau examene şi note, nu ai de-a face cu taxe de admitere, iar profesorii sunt dintre cei mai simpatici profesionişti. Nu mai vorbim de colegii tăi, care sunt tineri pasionaţi ca şi tine de tot ce e nou şi îndrăzneţ.

Iar ce-ai de-nvăţat ţine de cultura urbană, de la street art, destinaţii turistice neconvenţionale la advertising, muzică şi multe altele.

Din 20 octombrie, în fiecare seară de joi şi vineri te aşteptăm la
Orange concept store pe Calea Victoriei 41 pentru cursuri cum n-ai mai văzut.”

“Profesorii”


Tom Wilson – Muzica


Andrei Rus – Film


Maurice Munteanu – Moda


Cornel Lazia – Fotografie


Şerban Alexandrescu – Calatorii


Oana Tanase – Arta si arhitectura


Alina Gavrila – Publicitate


Costin Gache – Mixology


Olivia Steer – Sanatate


Vlad Ioan Tăuşance – Reviste cool


Alexandra Rusu – Carti

10 thoughts on “Orange a lansat University of Cool”

  1. :)) cate frustrari inutil scuipate….parca a facut scoala la voi acasa si trebuia sa va intrebe si pe voi cine sa fie invitat. …… flori, fete si baieti (si aici ma refer la cei ce au venin) vai de curul vostru….traiti degeaba

  2. pe serban alexandrescu l-am mai ascultat vorbind si-mi place mult. costin gache ma atrage ca e cel mai bun barman din ro. pe maurice munteanu il citesc pe blog si mi-ar placea sa-l si ascult.

    punctul forte e ca intrarile sunt libere, so yay fo free school 🙂

  3. oricum sunt penibili olivia steer ? tausance care a fost redactor sef la un titlu international pe care l-a falimentat, scrie poeziile pulii mele si in general asta e tot, a venit de la pus muzica in expirat pana acum 4-5 ani ?! lazia la fotografie ?! maurice munteanu aka adunat de pe strazi de laura vargalui si pus sa-i care sacosele pe vremea cand facea shopping

Leave a reply (we review all comments)