Blazing Vibez Soundsystem @ Goblin

Miercuri, pe data de 12 octombrie, in cadrul party-ului reggae saptamanal din Club Goblin, Blazing Vibez, veti putea vedea asista la lansarea celui mai nou soundsystem din peisajul muzicii reggae din Romania: Blazing Vibez Soundsystem. Format din Dj Undoo, Zodiak (Colentina Soundsystem), Chesarion şi Ras T, acest nou proiect îşi propune să strângă laolaltă patru dintre cei mai activi DJ din zona muzicii reggae din Romania. Ca invitat special pentru aceasta editie il avem pe Praetor. Intrarea este libera si party-ul incepe in jurul orei 22.00.
Blazing Vibez Soundsystem a luat fiinta din dorinta de a oferi publicului un show cat mai complet si diversificat, cu muzica din zone diferite, variind de la hip-hop la jungle, insa avandu-si radacinile in reggae. Astfel, scopul celor patru DJ este acela de a face publicul sa danseze pana dupa rasarit la fiecare party.
Unul dintre cei mai apreciati DJ si producatori hip-hop din Romania, DJ Undoo s-a implicat de-a lungul timpului in diferite proiecte muzicale, atat din zona underground cat si mainstream, abordand stiluri variate, de la hip-hop sau hardcore rock, pana la trip-hop, electro sau chiar pop. In ultima perioada, Undoo a fost invitat la cele mai apreciate party-uri de reggae si dancehall din Romania, mixurile sale facand de fiecare dată senzatie.
Proiectul “Colentina Soundsystem” s-a nascut la unul dintre aceste party-uri, atunci cand DJ Undoo a inceput sa mixeze “back-to-back” alaturi de unul dintre vechii sai prieteni – Zodiak. De atunci cei doi au mixat impreuna la mai multe party-uri, aducand o “noua culoare” in peisajul muzicii reggae autohtone.
Chesarion a luat parte la marea majoritate a seriilor de evenimente reggae din Romania (Burn Babylon, Blazing Vibez, Dancehall Nights, etc.) si la unele dintre cele mai mari festivaluri ce au promovat muzica reggae. In mare stilurile abordate sunt nu-roots si dancehall, insa nici rub-a-dub sau roots nu sunt excluse din repertoriul lui Chesarion.
Prezent la majoritatea evenimentelor reggae din ultima vreme, Ras T este unul dintre cei mai activi DJ ai scenei reggae din Romania. Mixurile sale reggae conţin piese nu-roots si dancehall si au facut fost foarte apreciate atât de catre publicul prezent la party-uri cat si in mediul online.
Invitatul special al acestei editii din Blazing Vibez, Praetor este unul dintre cei mai apreciati MC din Romania. Cunoscut publicului roman atat ca membru al trupei Veritasaga, cat si de pe proiectele solo, Praetor s-a remarcat printr-un stil original si prin puterea mesajului muzicii sale.

Tags:

1 thought on “Blazing Vibez Soundsystem @ Goblin”

  1. am fost de cateva ori, o sleahta de copii de 14 ani alcolizati la maxim de fiecare data…..same shit in mai toate bodegile din centrul vechi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.