Subcarpati @ GuerriLIVE

  • by
Subcarpati @ GuerriLIVE

Subcarpati @ GuerriLIVE

SUBCARPATI@GuerriLIVE, luni, 3 octombrie

Lansarea proiectului “Subcarpaţi” a avut loc odată cu lansarea primului album al trupei, ce poartă același nume, în octombrie 2010, pe site-ul oficial www.subcarpati.com proiect muzical la care au participat Bean MC, Omu Gnom (Raparta), Mara Panaitescu şi DJ Limun.

Trupa Subcarpați este formată din:
Bean MC
DJ Limun
VJ Andrei

Stilul abordat de trupa Subcarpați este un amestec de hip-hop cu influenţe din folclorul românesc.

Noutatea pe care o aduce albumul constă în temele şi subiectele pieselor. În piese, sunt amintite momente istorice precum cel din 1989 (piesa “Când a fost la ’89”, care are și videoclip – www.youtube.com/watch?v=cmut6G74DHw

Album poate fi descărcat, gratis, de pe www.subcarpati.com

Pe 12 iunie 2011, Subcarpați a devenit din proiect trupă, odată cu lansarea compilației CULESE DIN CARTIER. Albumul poate fi descărcat, de asemenea, gratis, de pe www.subcarpati.com/culesedincartier
Nume de marcă din muzica românească se regăsesc pe acest album, precum matze, Silent Strike, Gojira, Undoo, Danaga, Liviu Vasilică, etc.

Ce înseamnă folclorul pentru Bean?
“O sursă de energie. Am fost genul de român care a renegat folclorul, care avea o impresie foarte proastă despre România. Până când am reînceput să ascult din nou muzică folclorică și inițial am zis că are legătură cu copilăria, dar începea să îmi placă din nou. Folclorul emitea către mine și așa a început să se formeze un soi de conștiință în capul meu, pentru că au fost oameni care au luptat pentru țara asta și care ne-au schimbat viața și, pentru ei, dar și pentru noi, trebuie să învățăm păstrăm valorile tradiționale”.

Subcarpați
www.subcarpati.com
www.facebook.com/subcarpati

Leave a reply (we review all comments)