B’ESTFEST Summer Camp 2012 se va desfasura tot in Tunari

  • by
B'ESTFEST Summer Camp 2012 se va desfasura tot in Tunari

B'ESTFEST Summer Camp 2012 se va desfasura tot in Tunari

B’ESTFEST Summer Camp se intoarce in 2012, in perioada 6-8 iulie!

Cea de-a cincea editie a festivalului B’ESTFEST va avea loc anul viitor in zilele de 6, 7, 8 iulie, in locatia inaugurata vara aceasta, pe malul lacului Pasarea din Tunari, in nordul Bucurestiului. B’ESTFEST va pastra conceptul de “Summer Camp”, urmand a transforma din nou islazul comunei Tunari intr-un adevarat “parc de distractii” cu scene in are liber, terase, proiectii de film, zone de sport, relaxare, locuri de joaca, activitati creative, expozitii de arta, workshop-uri si, desigur, o zona de camping.

“Reactiile pozitive de dupa editia din 2011 ne-au convins ca am luat decizia buna mutand B’ESTFEST de pe betoane, pentru ca unui festival ii sta bine la iarba verde, langa camping, cu multa muzica buna pana dimineata, oameni tineri, frumosi si pusi pe distractie. Ne bucura faptul ca publicul roman a inteles ca un festival este o adevarata experienta, nu doar o insiruire de concerte” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic. B’ESTFEST Summer Camp 2012 se va desfasura in weekend-ul 6-8 iulie, in B’ESTFEST Park – aceeasi locatie din comuna Tunari, la doar 10 minute de Piata Presei Libere din Bucuresti. Spatiul destinat editiei din 2012 se va mari cu inca 5 hectare, pastrand insa directia de anul acesta, cu mai multe zone de activitati si mai multe scene, pentru o experienta de festival completa. “Multumim Primariei si Consiliului Local ale Comunei Tunari pentru faptul ca si in 2012 vom beneficia de sprijinul lor, locatia aleasa fiind perfecta pentru un astfel de eveniment, suficient de retrasa dar indeajuns de aproape de Bucuresti”.

Editia din 2011 a B’ESTFEST Summer Camp si-a tinut publicul in priza timp de 3 zile si 3 nopti, cei aproximativ 38.000 de fani prezenti in B’ESTFEST PARK bucurandu-se de show-urile a peste 60 de artisti si numeroase extra-activitati. Mai multe informatii despre B’ESTFEST Summer Camp 2012, inclusiv primii artisti confirmati pe afisul festivalului, vor fi facute publice in urmatoarea perioada, alte informatii despre B’ESTFEST fiind disponibile pe www.bestfest.ro, dar si pe paginile oficiale de Facebook si Twitter ale festivalului.

B’ESTFEST Summer Camp time-lapse: https://www.youtube.com/watch?v=64aClfOHw-w

Fresh memories from B’ESTFEST Summer Camp 2011: https://www.youtube.com/watch?v=y_wNVGYmeno

Leave a reply (we review all comments)