Arhetipuri Closing Night @ Atelierul de Productie

  • by
Arhetipuri Closing Night @ Atelierul de Productie

Arhetipuri Closing Night @ Atelierul de Productie

Atelierul de Productie gazduieste pe 3 septembrie Arhetipuri Closing Night

Evenimentul de incheiere a editiei Arhetipuri 2011 se intampla sambata, 3 septembrie la Atelierul de Productie din Bucuresti si cuprinde o expozitie a celor 60 de planse semifinaliste si finaliste si o serie de proiectii video din cadrul proiectului.

Ce a insemnat acest proiect pe parcursul anului?
“Concursul isi continua misiunea ambitioasa de a imbunatati spatiul public urban din Romania, atat prin activarea unor spatii publice urbane ignorate sau folosite necorespunzator cat si prin realizarea unei coeziuni intre profesionistii din domeniul arhitecturii, designului si proiectarii, autoritatile si institutiile locale responsabile de gestionarea spatiilor publice si companiile private care pot sprijini dezvoltarea sustenabila a oraselor din Romania” – Carmen Dragan, Project Manager Arhetipuri 2011.

Totusi, noaptea de sambata este dedicata si ascultatorului cu ureche fina, nu numai arhitectului cu mana ferma: avem parte de un concert Norzeatic si Khidja si de un set Charlie Dundeen. Mai explicit:

Norzeatic si Khidja este jonctiunea fructuoasa dintre trei artisti de mare angajament stilistic – MC-ul liric Norzeatic si duo-ul Rusu si Flore. Despre albumul lor s-a vorbit si se vorbeste in continuare, fiind un proiect amplu si asteptat. “Modulul a primit undă verde după ce s-a aflat timp de mai mulţi ani în cercetare şi teste..” Concertele Norzeatic si Khidja s-au tinut peste tot prin tara cu localurile pline, iar cu acest prilej ne pregatim de o seara cu atat mai deosebita.

Charlie Dundeen penduleaza intre a fi DJ, producator si gazda propriei emisiuni radio, iar in spatele pupitrului s-a aflat inca din 2007. Plimbarile printre reggae, funk, scurtele opriri in disco alaturi de putintel electro traverseaza serile perfecte de dans si vibe pozitiv.

Atelierul de Productie este in primul rand un venue unic in Bucuresti, care preia modelul halelor europene transformate in centre culturale. In al doilea rand, este singurul spatiu alternativ pentru idei si proiecte cu potential creativ, dar si un local mai mult decat ideal pentru petreceri pe care nici rasaritul nu le poate incheia. Atelierul a fost deschis in iunie 2010 de Noaptea Alba a Galeriilor. Dupa ultima renovare din februarie, cei 450 de metri patrati ai sai gazduiesc constant expozitii, concerte, petreceri si proiectii de film. Vibe-ul eclectic si relaxat al acestui perimetru multifunctional gazduieste evenimentul de sambata, insotit de un concert Norzeatic si Khidja, urmat de DJ-set-ul semnat Charlie Dundeen.

Intrare libera
Facebook Event: http://www.facebook.com/event.php?eid=117864074980443

Contact:
Arhetipuri 2011 : carmen.dragan@adveritas.ro
Arhetipuri pe Facebook: http://www.facebook.com/arhetipuri.ro

Atelierul de Productie: salut@atelieruldeproductie.ro, dana@atelieruldeproductie.ro
Splaiul Unirii 160, Bucuresti
Atelierul pe Facebook: http://www.facebook.com/atelieruldeproductie

Tags:

Leave a reply (we review all comments)