David Guetta – Nothing but the beat

  • by
David Guetta - Nothing but the beat

David Guetta - Nothing but the beat

Ce simti stand intre patru boxe intr-un club? Doar beat-ul. Nothing but the beat e albumul No5 al lui David Guetta si se lanseaza in aceasta toamna. Il reprezinta atat pe David Guetta cat si pe milioanele de fani care l-au sustinut in ultima decada, fiind rezultatul a multe ore de studio impreuna cu multe voci celebre.
Odata cu albumul, Guetta si Burn lanseaza si lungmetrajul “Nothing But The Beat”. Filmul documentar prezinta viata lui Guetta, povestita de oamenii de langa el, impreuna cu imagini din studio si din timpul turneelor. Pentru a intelege muzica lui Guetta trebuie sa-l vezi cum era cand inca nu-l cunostea o lume intreaga. In perioada in care nu era decat un DJ oarecare, incercand sa promoveze o muzica inghitita de putina lume si placuta de si mai putina. Guetta e omul care a inteles ca trebuie sa depaseasca granite greu de depasit. Si ca atunci cand te hotarasti sa mergi pana la capat nu te mai poate opri nimeni.
Burn sustine si promoveaza oamenii care transmit pasiune si energie prin ceea ce fac. Pentru ca dorinta lui Guetta de a se exprima prin muzica electronica a miscat o lume intreaga, Burn l-a desemnat pe DJ ambasadorul sau global . Impreuna cu Burn, Guetta e mai mult decat un artist. Reprezinta ambitia si nevoia de expresie in muzica a unei noi generatii clubbing.
Trailerul divulga cateva din personalitatile care vorbesc despre Guetta in documentar. Dialogurile te introduc in atmosfera filmului, te inspira si fac mai usoara asteptarea pana la lansarea din toamna. Stai la curent cu noutatile despre film doar pe pagina Burn.

Leave a reply (we review all comments)