Festivalul SUMMER WELL @ Domeniul Stirbey

Festivalul SUMMER WELL @ Domeniul Stirbey

Festivalul SUMMER WELL @ Domeniul StirbeyFestivalul SUMMER WELL @ Domeniul Stirbey

Festivalul SUMMER WELL @ Domeniul StirbeyFestivalul SUMMER WELL @ Domeniul Stirbey

“Un festival ca o vacanta” este promisiunea celui mai nou eveniment muzical anuntat pentru vara lui 2011 – SUMMER WELL. Festivalul va avea loc pe 13 si 14 august, pe Domeniul Stirbey din Buftea.

Prezentat de Orange Romania impreuna cu Beck’s, SUMMER WELL este un eveniment creat pentru tinerii pasionati de muzica. Festivalul isi propune sa devina un spatiu in care cei ce impartasesc aceleasi pasiuni sa se intalneasca de-a lungul a doua zile de concerte, filme, expozitii si happening-uri.

Vara va fi mai cool in afara orasului, intr-una dintre cele mai spectaculoase locatii pentru un festival open air, la doar 15 km de Bucuresti. SUMMER WELL se va desfasura pe Domeniul Stirbey, la Buftea. Domeniul este un parc de peste 25 de hectare, amenajat timp de doua secole de familiile care l-au construit si locuit – Stirbei si Bibescu – si modernizat si dotat in ultimii ani de noul sau proprietar, Bucharest Arena. Palatul Stirbey, peluzele generoase, lacul interior sau iesirea catre lacul Buftea sunt tot atatea motive pentru a petrece un weekend plin la SUMMER WELL.
Transportul public de la Bucuresti catre Buftea si retur va fi asigurat pe toata durata festivalului.

SUMMER WELL isi propune sa fie mai mult decat un festival de muzica, dar muzica ramane partea cea mai importanta din cele 2 zile. Pe scena principala vor urca 10 formatii – toate nume pop si rock, noi si relevante. Primul nume anuntat pentru line up-ul festivalului este cel al formatiei Chew Lips – concertul britanicilor va deschide prima zi de SUMMER WELL.
Pe site-ul oficial al evenimentului – www.summerwell.ro – vor fi anuntate in zilele urmatoare toate trupele din festival. Abonamentele pentru SUMMER WELL vor fi puse in vanzare dupa anuntarea intregului line-up al festivalului.

Mai multe informatii despre festival vor fi disponibile si pe Facebook, pe pagina oficiala a SUMMER WELL.

Festivalul SUMMER WELL @ Domeniul Stirbey

Tags:

5 thoughts on “Festivalul SUMMER WELL @ Domeniul Stirbey”

  1. mi-ar placea foarte mult sa merg….
    dar nu am cu cine.
    daca e cineva din brasov sau de oriunde altundeva care ar dori sa ma insoteasca sau sa-l insotesc, lasati un reply aici si o sa va contactez mai tarziu.
    va multumesc mult.
    vreau sa-i vad pe Raveonettes!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *