Princes of Control – The Battles! @ Control

  • by
Princes of Control – The Battles! @ Control

Princes of Control – The Battles! @ Control

Joi 11 august, 23.oo @ Control

Princes of Control – The Battles!

Main act: Princes of Control vs Tremour
Supporting: La Void & Spectre
Chilling: Kiyaa

O productie The Breakable Spoon

INTRAREA LIBERA

Tremour
https://soundcloud.com/tremour

Tremour mixeaza de 10 ani dar s-a facut remarcat in ultimii trei, primul eveniment de anvergura fiind invitatia facuta de DJ Vasile intr-una din petrecerile dedicate emisiunii “Zona Libera”. Din acel moment, a aparut pe scena langa nume precum Beardyman, Mr. Woodnote, Doctor P, Krazy Baldhead, JFB, Ganja White Night, Ikkaku sau Ed Solo.

Un new-comer cu multa experienta, Tremour surprinde de fiecare data publicul cu ceva nou, drept pentru care recent a fost invitat sa faca mixuri exclusive pentru comunitatea Till’Late din Romania si pentru BassWise Crew.

Stilurile abordate variaza de la o petrecere la alta dar preferatele raman Drum & Bass, Dubstep si Breakbeat, incluzand in seturile sale productii proprii dar si edit-uri semnate de el.

Princes of Control
https://soundcloud.com/princes-of-control

Veniti in scena electro romaneasca pe nepregatite la inceputul verii, Princes of Control inseamna Dani si Timo, doi vechi prieteni, amandoi stabiliti in Marea Britanie, unde si-au gasit, dupa multe incercari, un drum muzical comun. Stilul de mixat a lui Dani si studiile de productie muzicala a lui Timo au creat un sunet puternic, cu bpm-ul ridicat fara mila. Mixeaza dubstep, dnb, electro si chiar psy, plini de influente de la DJ consacrati dar si de la artisti mai putin comerciali dezgropati de pe sub multele pietre ale productiei independente de peste tot.

La Void & Spectre
La Void si Spectre se invart de mult prin apropierea scenei. Cu imens mai multa experienta de partea cealalta a boxelor dar foarte putina pe scena, cei doi s-au apropiat in primul rand din cauza ciudateniilor musicale commune. Desi graviteaza cel mai mult prin tehno si electro, La Void mai scapa in trance si minimal, iar Spectre mai scapa in sounduri mai negre, chiar si breakbeat. Seturile lor sunt rareori pregatite de acasa, pentru ca le place prea tare inspiratia de moment.

22.00 – Frontbar – Kiyaa
23.00 – Dancefloor – La Void & Spectre
00.00 – Dancefloor – Princes of Control vs Tremour

Tags:

Leave a reply (we review all comments)